Özel Harekat Polisi Katliam Yaptı 4 Ölü

Özel Harekat Polisi izinli olarak geldiği Bursa da ailesini katletti.

Özel Harekat Polisi Katliam Yaptı 4 Ölü

Bingöl'de özel harekat polisi olarak görev yaptığı bildirilen A.E, alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen annesi ve ağabeylerini İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı.

A.E, burada tartıştığı aile bireylerine silahla ateş etti. Olayda zanlının annesi Bedriye E, ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti.

banner47
Yaralanan diğer ağabey Mehmet E. ise hastaneye kaldırıldı.Mehmet E. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Olay yerinden kaçan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Orhangazi ilçesinde annesi, ağabeyleri ve yengesini öldüren polis memuru A. E.’nin (30), bir süre önce kendi otomobilini satarak, müteahhitlik yapan ağabeyi M.E.’den (39) bir daire satın almak üzere anlaştığı, ancak ikilinin arasında daire fiyatı ile ilgili anlaşmazlık yaşandığı belirlendi. 6 yıllık polis memuru olan A.E.’nin görev yaptığı Bingöl’den yıllık izine ayrılarak önce eski görev yeri olan Eskişehir’e gittiği, burada eşini ve çocuğunu bir AVM’ye bıraktıktan sonra Orhangazi’ye geçerek, buluşmak üzere ağabeyi M.’yi de telefonla aradığı ortaya çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER