Savcı Sayan,Asker İntiharından Tefecileri Sorumlu Tuttu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan geçtiğimiz hafta intihar eden askeri personelin intiharını tefeciliğin tetiklediğini düşünüyorum dedi.

Savcı Sayan,Asker İntiharından Tefecileri Sorumlu Tuttu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Kentsel Dönüşüm kapsamında 12 yıldır bekletilen Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ Konutları mağdurları ile bir araya geldiği toplantıya telefon görüşmesi damga vurdu.

Toplantıda telefonu cevaplayan Sayan karşı tarafa Paşam diye hitap etti.

Askeri yetkili olduğu düşünülen kişi ile yaptığı telefon görüşmesinde Sayan geçtiğimiz hafta evinde beylik tabancası ile intihar eden Adıyaman nüfusuna kayıtlı 3 çocuk babası Uzman Çavuş Mehmet Yılboğa’yı kast ederek görüşmeye ‘’Paşam bir şey soracağım ifadesi ile başladı.

karşılıklı konuşmaların yaşandığı görüşmede Sayan ;Geçen Hafta yada ondan önce bizim askerlerden intihar eden oldumu,diye sordu.

Aldığı cevabın ardından ‘’Paşam bu tefeciler yüzünden intihar etmiş onu bir araştırımısın ,dedi.

banner47
Sayan ;Ona parayı kimler vermiş,O hangi tefeciler yüzünden intihar etmişbunu sayın Cumhurbaşkanımıza bildireceğim,ifadelerini kullandı.

Savcı Sayan karşı tarafın sorusunun ardından ;

Hayır ben bilmiyorum kimden para aldığını ama bana gelen bilgilere göre tefeciler yüzünden intihar etmiş ,dolayısı ile bende böyle öğrendim.

Sayan telefonun diğer ucundaki kişinin sorusu üzerine de ;

Ağrı da ki tefecilerden.Yani biliyorsun Ağrı neredeyse büyük bir kesimi tefeciliğe başladı,dedi.

Sayan karşının cevabı sonrası ‘’bunu ben sizden rica ediyorum diyerek telefon görüşmesini sonlandırdı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan 2018 yılında da Tutak ilçesini kast ederek ,HDP lileri tefecilik yapmakla itham etmişti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 16:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğrudan teminle vurgun
Doğrudan teminle vurgun - 4 yıl Önce

Elimde belediye başkanı ve ekibinin ortaklaşa yapmış oldukları vurgunların fatura asılları mevcut cesur yürekli bi gazeteci haber yaparsa evrakları kendilerine verebilirim telefon görüşmeleri ve mesaj ekran görüntüleri para trafiğinin akiş şeması kasa tahsilatçi vs

çember
çember @Doğrudan teminle vurgun - 4 yıl Önce

ismail saymaz yada erk acarer paylaştıda ne oldu

SIRADAKİ HABER