Sedat Peker’den Gündemi Sallayan Tweet ''Soylu2nun İşi Çok Zor''

Bugün iki Bakanın toplantısındaki soru Süleyman Soylu'nun işinin çok zor olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi

Sedat Peker’den Gündemi Sallayan Tweet ''Soylu2nun İşi Çok Zor''

Sedat Peker’den Gündemi Sallayan Tweet

Youtube üzerinden paylaşımları ile Türkiye gündemine damga vurmayı sürdüren Sedat Peker 6. Videosun da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya belki Şoförün ,belki yemek verenin bizim kardeşimizdir demişti.

Geridiği bir anda masayı yumruklaması üzerine üzerinde Teşkilat-ı Mahsusa sembolü bulunan yüzüğün yere düşmesi üzerine çekim yapan kişiye seslenen Peker, yüzüğü yerine geri koymasını isteyerek, "Teşkilatı Mahsusa'nın sembolü yere düşmez" diyerek,vermek istediği mesajı pekiştirmişti.

Ve bugün 2 Bakanın Toplantısında Ortaya Çıktı

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye sorduğu soru iki bakanı şoke etti. AA muhabiri, "19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?" dedi.

Sedat Peker Twitter adresinden yaptığı son paylaşımda ‘’ Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler” notu ile birlikte basın toplantısının ilgili bölümünün videosunu paylaştı.

Peker’in bu paylaşımı son videosunda her an ,her yerdeyiz mesajını desteklemek manasında manidar bulundu.

Teşkilat-ı Mahsusa Nedir 

Teşkîlât-ı Mahsûsa İttihat ve Terakkî Cemiyeti bünyesinde Enver Paşa'ya bağlı olarak kurulan gizli teşkilattır. İttihat ve Terakkî'nin Türkçü ve İslâmcı siyasi görüşleri doğrultusunda, yurt içi ve yurt dışında, karşı-istihbarat, propaganda, örgütlenme, suikast eylemlerinde bulunmuştur.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER