Sen kendini ne sanıyorsun !!!

Cenap Elem Akp İl Başkanı Halil Özyolcu'ya bu kez fena yüklendi.Özyolcu'nun danışman Tweet'ini paylaşması sonrası Elem adeta çılgına döndü.

Sen kendini ne sanıyorsun !!!

Ağrı Ak Parti içinde hzuursuzluklar artık her gün manşet olma yolunda ilerliyor.Herkesin ayrı telden çaldığı Akp de seçmen ve Akp basını yüksek sesle itirazını dillendirmeye devam ediyor.

Cenap Elem sosyal medya hesabından itirazını sürekli dile getirenler arasında yer alırken bu kez hedefteki isim olan Halil Özyolcu'ya ''Sen kendini ne sanıyorsun''başlığı ile fena yüklendi.

İşte o Yazının tamamı ;

Sen kendini ne sanıyorsun!!!

Twitti gördüğümde buram buram cahillik ve ego tavan yaptığını gördüm..

Pardonda sen kimsin? Mert kim ?

Biz hangi işlerimiz için Mert e baş vuracaz, bari Mert in numarasını yolla da derdimizi anlatalım..

Eğer bunu avukatlık şirketin için yazdıysan , bize ne!!

Eğer il başkanlığı görevin için yazdıysan çok yazık!!

Xello ; bundan sonra Turo’yla muhattap olun demiş , görende memleketin her yeri şantiye her yerinde ayrı bir yatırım varda, xello işlerini yetiştiremiyor bizi turoya yönlendirmiş ve bizimle muhattap olmak istemiyormuş.

Peki bu twitwır ne anlama geliyor?

Yarın seçim olduğunda bizde seni danışmanımıza yollarız ...

Ağrı; Bursa’nın İstanbul’un bir mahallesi kadar normalde bir muhtarın yapacağı işi ...

Vekili , il başkanı ,valisi ,çırtosi pırtosi (ABB) yapamıyor .

Ben böyle saçma bir duyuru ne duydum nede gördüm.

Sen önce belediyeni denetle veya başdanışmanın turoya söyle o denetlesin nerede ve ne iş yapıyorlar , memleket çürümeye terk edilmiş her taraf enkaz ,her taraf çukur belediye araçları özel mülkün peyzaj çalışmasını yapıyor .

Siz ak partiye ciddi zarar veriyorsunuz !geldiğin günden beri yüzünü gören yok yapılan bir şey yok , il başkanlığı sadece seçimden seçime mi işliyor yoksa !!

Sen önce Ağrı daki usulsüzleri takip et Ağrı daki hemşerim dediğin kişilerin sorunları ile ilgilen eğer zamanın kalırsa dışardaki Ağrı lıların işlerine gidersin tabi zaman bulabilirsen.

#gereksizxello ve yedek lastiği #turo

YORUM EKLE
YORUMLAR
Saldıray Çözer
Saldıray Çözer - 3 yıl Önce

Birisi gereksiz olabilir birisi yedek lastiği de olabilir bunlardan çok var zaten. Amma velakin mafya bozuntularından da çok var. Tek mucizesi kalabalık aşireti olan ve buralardan birşeyler devşiren bir balicinin bence tövbe edip kendine gelmesi gerekir. olacak iş var olmayacak iş var. Birkaç defadır bu adamın yazıları ve bu adam gözönüne çıkarılmak isteniyor. Yapmayın makul bir iş değil. Cenabet Peker olayına döner sonra ortalık.

Metin Çelebi
Metin Çelebi - 3 yıl Önce

Sayın başkan ilimizin bir çok sorunu var mesela hastaneye muayene olmak için MHRS den randevu alınmıyor alo 182 den sistem kapalı deniyor yine rendevu alınmıyor doktor ben rendevusuz muayene etmem diyor tam 40 gündür perişan oldum kronik rahatsızlığım var bu sorunlarımızı hal edin kime derdimizi anlatalım her halde danışmana ama seçim zamanı kapımızı çalmayın rıca ediyorum

Samet
Samet - 3 yıl Önce

Senin yüzünden bekiri aşiretine herkes küfür ediyor senin etin ne butun ne

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Yazanı her ne kadar tasvip etmesem de yazılanlar doğru. Herkes piarını yapma peşinde. Sahi ne oldu şu asfalt işi. Yollar ilkcağda bile böyle değildir. Gelen yabancı il müdürleri atama peşinde. Ne kemamet var bu yabancı müdürlerde çok merak ediyorum.

Adam haklı
Adam haklı - 3 yıl Önce

Kimsenin cesaret edemediği olayları gün yüzüne çıkaran takip ettiğim tek kişi
Kardeşim sen bildiğin yolda devam et sen ak partili olduğunu bir memleket biliyor herkes kendi partisinin eksiklerini dile getirse kimse hata etmeye cesaret edemez.
Seninle çok uğraştılar ama rüzgar kayadan anca toz alır seninleyiz Cenap hocam

SIRADAKİ HABER