Sırrı Sakık'tan Çağrı

Sırrı Sakık Partisinin tavrına yüklendi

Sırrı Sakık'tan Çağrı

Bugün HDP li Diyarbakır,Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınmasının yankıları devam ediyor.

Ağrı Eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık partisinin alınmalara karşı izlediği tutumu yetersiz bularak HDP’nin tüm seçilmişlerine çağrı da bulundu.

Sırrı Sakık sosyal medya hesabından yaptığı çağrı da şu ifadeleri kullandı;

1-Bu son kayyum darbesiyle şu da netleşmiş oldu. “Kürt sorunu yoktur” aşamasından “ Kürt yoktur, iradesi de yoktur” aşamasına gelinmiştir. Son nokta...

2-Bugün olanlardan sonra HDP tüm seçilmişleri ve teşkilatlarıyla acilen toplanmalı. Tüm seçenekleri, sine-i millete dönme seçeneği dahil değelendirmelidir. Kınayarak, erteleyip öteleyerek bir yere varılmaz.

Sakık’ın çağrısının HDP kanadında nasıl ses bulacağı merakla beklenirken,Doğubayazıt,Diyadin ve Patnos Belediyelerinde kayyum atanma yolunun tercih edilip edilmeyeceğide kamuoyunu meşgul eden sorulardan biri olarak gündemi meşgul ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
evet ülkede kürt sorunu yoktur
evet ülkede kürt sorunu yoktur - 5 yıl Önce

Evet Türkiye cumhuriyetinde kürt sorunu yoktur sakik bu ülkede pkk terör örgütü sorunu vardır ermeni teröristlerin sorunu vardır durmak yok yola devam zaten sizde az bir şeref olsa bu ülkeyi terk eder pkk terör örgütünün saflarına katılırsınız hiç yoktan meçliste Türkiye cumhuriyetinin parasını alıp bu ülkeyi hainlik yapmazsınız dağda Allahın izni ile Askerimiz ve polisimiz gereğini yapar inşAllah

SIRADAKİ HABER