Teşekkürler Nihat Aslan,Teşekkürler Kılıçdaroğlu

Siyaset Ağrı'da tabi seyrine doğru yol alıyor

Teşekkürler Nihat Aslan,Teşekkürler Kılıçdaroğlu

İftarın rehavetinin atıldığı,nikotin eksikliğinin giderildiği saatlerdi telefon ekranında Nihat Aslan adının görüldüğü vakit.

23:00 suları tok sesiyle ‘’Merhaba Başkan (hissedilir bir tebessüm tonuyla )uyumuyorsundur İnşallah diyerek başladı söze..O saatte uyumayacağımı çok iyi bilenlerden olmasına rağmen .

Ramazan rehaveti ve ardından can sıkan Corona vaziyetleri ile devam eden sohbette asıl meseleye girmek biraz gecikti.

Propaganda yapılacak adres olmadığımızın farkında bir sohbetin ardından, fazlasıyla istismar edilen bir meselenin emin eller tarafından yürütülmesi için kolektif bir çalışmanın parçası olmamız konusunda teklifini sundu.

Mesele yaşadığımız bu olağan üstü günlerde ihtiyaç sahibi hemşerilerimize çok cüzi bir miktarda da olsa yardım elini emin ellerle uzatmak meselesi idi.

Ağrı04haber’e ve şahsınıza bu noktada güvenimiz tam , sizlerin afişe etmeden sürdürdüğünüz yardım çalışmalarının da sesi kulaklarımıza çalınıyor zaman zaman. Bu nedenle aynı amaç etrafında sizler aracılığı ile de ülkemizin kanayan yarası olan yoksulluğa dokunmak ulaşamadığımıza sizler vasıtası ile ulaşmak için aradın seni,dedi.

Yardımlarımızın emin ellerde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olasınız diye,devam etti. Bizim serzenişlerimiz, onların çabaları ile derin bir sohbeti memleketin talihsizlikleri üzerine inşa ettik neredeyse.

Özlediğimiz bir tavır, ihtiyaç duyulan bir barış elçisi kıvamındaydı yine Nihat Abi.

Bilen bilir çok alışık değilimdir başkan demeye bir mesafe katar sanki aramızdaki ilişkiye, sonunda iyelik eki olan sıfatları kullanmaktan keyif alsakta çok ender kullandığım bu ifadeyi ‘’teşekkür ederim Başkanım’’ diyerek sonlandırdık keyifle.

Sayın Kılıçdaroğlu’nu tebrik etmek gerekiyor sanırım kararında ,sadece Ağrı Chp’ye bir başkan atamamış Ağrı siyasetine kalite katacak Ağrılı’nın altında ezilmeden Başkanım diyebileceği bir kimliği kazandırdı diye.

Ofisinde ziyaret ettik ihtiyaç duyduğumuz ölçüde hediye çeklerini ulaştırdık sahiplerine , ne biz miktar sorduk ne o rakam açıkladı.

Bir iyilik hareketi gönülleri hoş tutan bir tavırla kendi mecrasında ilerledi gitti.

Teşekkürler Nihat Aslan ,teşekkürler Sayın Kılıçdaroğlu…

YORUM EKLE
YORUMLAR
ömersöylemez
ömersöylemez - 3 yıl Önce

Allah hayırlarınızı kabuletsin

sefa
sefa - 3 yıl Önce

Nihat abi adam gibi ADAMSIN saygılar

SIRADAKİ HABER