Kategoriler

Ağrı04Haber

Hdp de Belediye Başkanlığı İçin 16 Başvuru Yapıldı

Başvuru süresini uzun tutan Hdp de aday adayları ağırdan alıyor

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı seçimleri için merakla beklenen HDP adayları başvuru süresinin uzun tutulması sebebi ile müracaatlarını ağırdan alıyorlar.

Ağrı Merkez için eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın isminin sıklıkla zikredildiği Hdp’de başvuruların 7. Gününde 3 isim müracaatını tamamladı.

Toplamda 5 ilçeden 16 resmi başvuru alan Hdp’de son başvuru tarihinin 5 Aralık olduğu bu sebeple başvuruların son günlerde yoğunlaşacağı bekleniyor.

Hamur ve Eleşkirt İlçelerinden henüz resmi müracaatın olmadığı Hdp de Belediye Başkan Aday Adayı Olmak için Ağrı Merkez'den  4,Doğubayazıt'tan 3,Patnos'tan 7 Diyadin 'den 1 ve Taşlıçay’dan 1 olmak üzere toplamda  16 başvuru aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
2236 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
1508 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
5126 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1197 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
751 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2180 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2094 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3802 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1281 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2396 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa