Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da Asker Kendisini Vurdu

Ağrı da vatani görevini yapan bir asker yanlışlıkla kendisini yaraladı

Ağrı da vatani görevini ifa eden bir asker bilinmeyen bir nedenden dolayı silahının ateş alması sonucu yanlışlıkla kendisini vurdu.

İddialara göre Bugün saat 17:00 sularında Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi Ağrı Dağı Bölgesinde bulunan Haşim Türkoğlu Jandarma Karakolunda vatani görevini yapmakta olan er silahının bilinmeyen bir sebepten dolayı ateş alması sonucu kendisini vurdu.

Bacağından yaralanan er için 112 sağlık ekipleri harekete geçti olayın yaşandığı karakolda yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı asker Doğubayazıt Dr Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine getirildi. Buradaki müdahalenin ardından yaralı askerin Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenilirken hayati tehlikesinin bulunmadığı ayak kemiğinde bir kırılmanın olduğu iddia edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
797 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
686 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
2997 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4259 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
751 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1215 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1076 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
945 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1434 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi