Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrıda Yeni Bir Oluşumun Ayak Sesleri

Ağrı da küskünler hareketi alternatif aday arayışında

Ağrıda yeni bir oluşumun ayak sesleri

Ağrı Ak Parti Belediye Başkan Adayının Savcı Sayan olarak açıklanmasının ardından yaşanan şok artçılarını da beraberinde getirdi.

19 resmi başvurunun yapıldığı Ağrı da Aday Adaylarının değerlendirilmemesi şaşkınlık yaratırken Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için Savcı Sayan isminde karar kılması aday adayları arasında bir burukluğa neden oldu.

Aday adaylığı sürecinde bir çok isim üzerinden yürütülen kampanyaların ardından Sayan’ın adaylığı Ağrılılarda da şaşkınlık yarattı.

Dün yaşanan şok gelişmenin ardından bugün Ak Partiye yakın çevrelerin gündeminde alternatif bir oluşum vardı. Ağrı Ak Parti’nin 2019 yılında Hasan Arslan da karar kılmasının ardından başlayan sürece benzer bir sürecin yaşanacağı gözlenen Ağrı da bir isim üzerinde ittifak arayışları olduğu kulislerden sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Ağrı da 2009 a benzer bir örgütlenme ile muhtemelen Saadet Partisi üzerinden Ak Partiye yakın yerli bir ismin aday olarak gösterilmesi gündeme taşınmak isteniyor.

Ortak bir karar için çalışmaların başlatıldığı bilgisine erişilirken görüşmelerin önümüzdeki günlerde HDP Adayının da belirlenmesinin ardından sonuçlanacağı ve tüm bu kulis bilgileri ışığında Ağrıyı 3 partili bir seçimin beklediği tahmin ediliyor.

Yorumlar

Serhat 5 Yıl Önce

Saadet Partisi, Ağrı'da her zaman kilit parti olmuştur. Eğer medyada hak ettiği değeri görse, popülaritesi ile beraber aday yarışını Saadet Partisi'nde seyrederdik. Besbelli ki Ağrı'da seçimi Saadet Partisi belirleyecek. Hayırlı olsun inşaAllah...

A.ERİM 5 Yıl Önce

Müracaatı olan bu 19 kişinin dedikodulara kulak tıkayıp. Partinin uygun gördüğü Savcı Sayan Beyin etrafında kenetlenmeli.Ayrıca CHP'yle iş tutan Saat Partisi Ağrıdaki seçimi belirliyecekse vay halimize.

Muhammed 5 Yıl Önce

Mahallelerin ismini bilmeyen bir adamdan başkan falan olmaz ak partiliyim ama oyum hdp ye savcı sayan dan belediye başkanı olmaz yanlış aday

Faruk Şenses 5 Yıl Önce

Taner Allah aşkına, herkes topu birbirine atıyor. Herkes çalışma olsun istiyor kimse çalışmıyor yalan mı?

parti 5 Yıl Önce

her yıl parti değiştirip tabana oturmak için koltuk sevdalısı biri ağrıya yakışmaz oyum sana değil kusura bakma oyum HDPye

Daha Fazla Haber
AĞRI
5039 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yaşanan Silahlı Kavgada 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı
AĞRI
742 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Doğal Afet Uyarısında Bulundu
AĞRI
990 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Çilek Abla'sından Çocuk Festivali
AĞRI
3957 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Girdikleri Evden Çelik Kasayı Çalan İki Kafadar Yakayı Ele Verdi
AĞRI
3254 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 45 Milyon Lira Değerinde Vergi Kaçakçılığı Önlendi
AĞRI
9119 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Çocuk Kaçırma Girişimi Aileleri Tedirgin Etti ''Yetkililer Suskun''
AĞRI
6649 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da altın kaçakçılığı yapan 3 kişi yakalandı
AĞRI
9562 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Çiftin Kavgasında Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti
AĞRI
11070 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Çalışmayan 29 Kişinin İşine Son Verdi
AĞRI
1465 Kez Görüntülendi.
Aras ; Çıkarılan Tüm Zorlukları Halkımızla Birlikte Aşacağız