Kategoriler

Ağrı04Haber

Cengiz Alparslan'dan Sert Mesaj

Ağrı'nın Patnos ilçesinde İyi Parti Belediye başkan adayı Hamdullah Denizhan'a yapılan silahlı saldırı sonrası İyi Parti İl Başkanı Cengiz Alparslan'dan sert bir açıklama geldi.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde Belediye başkan adayımız Hamdullah Denizhan seçim çalışmalarını sürdürdüğü esnada uğramış olduğu silahlı saldırı Türkiye’de ayrıştırıcı dilin siyasetin getirdiği nokta olarak belirgin bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Arkadaşlarımızın yara almadan kurtulduğu bu menfur saldırıyı nefretle kınıyor, tüm  hemşerilerimizi sağduyuya davet ederek provakatif eylemlere  fırsat vermemeye ve bu tarz eylemleri gerçekleştirenlere sandıkta cevap vermelerine davet ediyoruz.

Türk siyasi tarihi sayfalarına bir kara leke olarak geçecek olan bu menfur saldırıdan dolayı gerek başkan adayımız ve arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor başarılar diliyorum.

Yorumlar

ÖMERSÖYLEMEZ 7 Yıl Önce

BUSALDIRIYINEFRETLEKINIYORÜM

ÖMER 7 Yıl Önce

BUÇİRİNSALDIRIYİNEFRETLEKINIYORUM

Daha Fazla Haber
AĞRI
49 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Altın Çocukları Mersin’de Halter Şov
AĞRI
902 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da 5 Adrese Eş Zamanlı Operasyon
AĞRI
747 Kez Görüntülendi.
Şahin Tavukçuluk Erkay Şubesi Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
AĞRI
2895 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kayıp İsimden Acı Haber
AĞRI
1102 Kez Görüntülendi.
Barış Özmen’in Acı Günü
AĞRI
536 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Folklor Rüzgarı Sahnenin Tozunu Attırdılar
AĞRI
722 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Bir Çocuğun Çaresizliği Mutlu Sonla Bitti
AĞRI
1125 Kez Görüntülendi.
Taner Söylemez Sağlığın İçinden Geçti 2 Başkan İstifa Etti
AĞRI
1097 Kez Görüntülendi.
İYi Partili Uğur Poyraz'ın Ağrı/Patnos Anısı Gündem Oldu
AĞRI
110 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Kılıç’ın Kaleminden Havuzdaki Süt Nerede