Kategoriler

Ağrı04Haber

Ortak mısınız Vali Bey ?

Taner Söylemez yazdı


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hafta sonu Ağrı ziyaretinde sınır duvarlarını inceledikten sonra bir açıklama yapmış .

Soylu’nun ziyareti ‘’bundan böyle sınırlarımızdan kuş uçmayacak’’ vurgusu ile manşet olurken yanında olmak isterdim aslında.

Sınırlarından kuş uçmayacak dediği Ağrı’nın kent merkezinde nasıl delik deşik edildiğini anlatabilmek adına.

Bu yazının akabinde bizi bekleyen akıbetin ne olduğunu da biliyoruz aslında.

Ama bu bizi zulme karşı durmaktan bugüne kadar alıkoymadığı gibi bundan sonrada koymayacaktır İnşallah.

Gazetecinin kaderidir bu aslında susmazsa zulmün karşısında, önce ticaretinden vururlar, direnirse Hürriyetinden ardın sıra.

Bugüne dek Hak ve Adaletin tesisi için Yaradan’ın tek yemini olan ‘’kalemi ve kelamı’’esirgemedik muhataplarından. 

Bugünden gayrı esirgememizde beklenmez herhalde muhataplarınca.

Sayın İçişleri Bakanı’nın Merhum Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın ;

‘’ Sana benim gözümle bakmayanın

Mezarını kazacağım.

Seni selâmlamadan uçan kuşun

Yuvasını bozacağım.’’dizelerini hatırlatan sınır güvenliği açıklamasının tüm çağrılarımıza rağmen kent merkezinde nasıl delik deşik edildiği anlatalım dilerseniz birazda.

Başlıkla nasıl bir ilişki kurdunuz buraya kadar yazdıklarımla bilmiyorum.

Ama sürekli takipçilerimiz hafızalarında kısa bir süre önce Ağrı Valisi Sayın Süleyman Elban’a yazdığımız açık mektubun tazeliğini koruduğunu biliyorum.

Sayın Elban Valilik basın bürosuna yazdığımız iddialara ilişkin bir açıklamada bulunup bulunmayacağınızı 3 kez sorduk olumlu bir cevap alamadık.

Bizim size 3 kez sorduğumuz soruları vatandaşın bize 3 bin kez sorduğunu tahmin edebiliyorsunuz değil mi?.

Muhtemelen bu yazıyı okuduğunuz zaman henüz hastanedeki ameliyathane tadilatına ilişkin haberimiz önünüze konmamış durumda olacaktır.

Dilerseniz o haberi de okuduktan sonra cevaplayınız.

Şimdi ben hariç 539.656 Hemşerim adına soruyorum ;Yıllardır koruduğunuz,kolladığınız Eski Ağrı ,şimdinin Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Bulut’a ilişkin iddialar ve oluşturduğu tahribata hemşericilik adına ortak mısınız?

Yine işsizin ,garibin,yetimin hakkının İş Kur üzerinden bankamatik çalışanlarına peşkeş çekildiği iddialarına siyaseten ortak mısınız?

Ve siz Sayın Süleyman Soylu sınırında kuş uçmayan Ağrı’nın, göbeğinde leş kargaları senfoni orkestrası kurmuş farkında mısınız?

M. Emin Yurdakul’un mısraları ile sonlandıralım bu yazıyı da dilerseniz.

‘’Bırak beni haykırayım, susarsam sen mâtem et;

Unutma ki şâirleri haykırmayan bir millet,

Sevenleri toprak olmuş öksüz çocuk gibidir;’’

Yorumlar

İsmail Koçer 6 Yıl Önce

İddialar ciddi vede gayet açık Bende bu memleketin bir ferdi olarak cevabı merak ediyorum. Doğruysa çok ayıp

Vatandas vatan 6 Yıl Önce

Ali bulutta sayın valide ortaklar bu işe milletvekillinin ellini kolunu bağlamışlar ağrı ölsün diyen Ali bulut ve ekibiydi

Daha Fazla Haber
AĞRI
332 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
578 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
496 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
992 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1462 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi
AĞRI
3802 Kez Görüntülendi.
Ağrılı İş Adamı Ankara'da Silahla Öldürüldü
AĞRI
2598 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da bir çocuk İntiharı daha gerçekleşti
AĞRI
2059 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Entübe Edildi
AĞRI
2027 Kez Görüntülendi.
Nusret Yakut Hayatını Kaybetti
AĞRI
1885 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da YRP'ye saldırı sonrası 1 kişi gözaltına alındı