Kategoriler

Ağrı04Haber

Kırşehir İl Müdürü Ağrı'ya Başhekim Atadı

Ağrı eski Sağlık Müdürü Ali Bulut, görevden alınmasına rağmen Ağrı dosyasını kapatmıyor.

Ağrı’da yolsuzluk iddiaları ve skandallarla gündem olan Ağrı eski Sağlık Müdürü Ali Bulut, görevden alınmasına rağmen Ağrı dosyasını kapatmıyor.

Ağrı’da yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra görevden alınan daha sonra üst düzey hemşerisi sayesinde memleketi Kırşehir’e Sağlık Müdürü olarak atanan Ali Bulut, gittikten sonra Ağrı’da bir çok kişiden intikam almak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırşehir Sağlık Müdür olmasına rağmen Ağrı’ya gelerek atamalara müdahale eden Bulut, Ağrı Sağlık Müdürünü yönlendirmeye devam ediyor.

Kendisi ile birlikte adı yolsuzluklarla anılan Mali İşler Daire Başkanı Yunus Dağ’ı Kırşehir’e aldıran Ali Bulut, Ağrı’da atama yapmaya ve görevden alma işleri ile uğraşıyor. Son olarak Ağrı Devlet Hastanesi’ne atanan Başhekim Coşkun Daharlı ‘nın atamasın da etkin rol alan Bulut, bir çok kişinin görevden alınması için çalışıyor. Yeni görevine biat ederek başlayan Başhekim Coşkun Daharlı İlk teşekkürü kendisini atayan Ali Bulut’a oldu. Sağlık Müdürlüğü’ne ait whatsapp grubunda “Feyzullah hocam beni aranıza aldığınız için başta Ali Bulut hocam ve Ufuk Kurnaz hocam olmak üzere hepinize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.. Kırşehir Sağlık Müdürü olmasına rağmen grupta kendisine teşekkür edilen Bulut açıkca Ağrı ile ilgili bri hesabı olduğunu ıspatladı.

Yine Ağrı Devlet Hastanesi’nin taşınma sürecinde adı büyük yolsuzluklarla anılan Yunus Dağ’ın birçok malzemeyi memleketi Van’dan aldığı ayrıca Bilgisayar sektöründe çalışan kardeşinden çok sayıda çıkma bilgisayarı yeni olarak hastaneye tes lim ettirdiği iddia ediliyor.

Yolsuzluk iddialarının ardından Ali Bulut Kırşehir’e giderken Yunus Dağ’ı da beraberinde götürme kararı aldı.

karşın Ağrı’dan ellerini çekmeyen ikili hala birilerini talimatla göreve getirmeye ve sözlerini dinlemeyenleri görevden almaya devam ediyorlar.

Geçmişte yelpazeli ameliyathane, hastaneler arası hastalar sedyeler ile taşınıyor gibi bir çok skandal haber ile anılan Ali Bulut, Ağrı Devlet Hastanesi’ni teslim aldıktan 6-7 ay sonra hastane yeniden onarıma alındı. Özellikle hastane mefruşatı ile ilgili birçok iddia gündemde ki yerini korurken, hastaneye alınan ve alım limiti yüksek olan bazı işlerin ihaleye çıkmaması için çeşitli yolların denendiği de biliniyor.

Yorumlar

güzel 7 Yıl Önce

Güzel haber yapıyorsun ancak seni dikkate alan yok yaptığın haberler belki doğru olabilir yada yalan olabilir ancak bunu bile araştırma ihtiyacı duyan yok bence birazda ağrının güncel sorunlarına el at özel hastane de çalışan doktorların işlerini bırakıp gittiklerini maaşlarını üç aydır alamadıklarını bunun yanında personelinde maaşlarını alamadıklarını hastanede işinin uzmanı yeni yetişen uzman doktor kalmadığını bu doktorların hastaneden alacaklarının olduğunu üçretlerini almadan işi bırakıp kavga edip gittiklerini birazda ağrıda dönen dolaplara elini at

ağrılı 7 Yıl Önce

yunusun gardaşıda buralarda

Daha Fazla Haber
AĞRI
172 Kez Görüntülendi.
Nejdet Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
266 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Kolejinden Farkındalık Eylemi
AĞRI
180 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı’nda Kaybolan Dağcıya 10 Gündür Ulaşılamıyor
AĞRI
647 Kez Görüntülendi.
Mehmet Sena Karakoç’un Acı Günü
AĞRI
143 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Jandarma Sahaya İndi 21 Gözaltı
AĞRI
87 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Zabıta Ekiplerinden İşyerlerine Sıkı Denetim
AĞRI
372 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Öğrenci Güvenliği İçin Yeni Dönem
AĞRI
875 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu 15 Gözaltı
AĞRI
3527 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Eski Başhekimi Hayatını Kaybetti
AĞRI
345 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Sevindiren Haber Kayıp Genç Sağ Salim Bulundu