Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da Pansiyon Öğrencileri Eylem Yaptı

Vicdansızlar ;Ağrı da Yatılı Öğrencileri Soğukta Yatırmışlar

Pansiyon Öğrencileri Kaymakam Konutuna Yürüdü

Ağrı’nın Hamur İlçesi güne lise öğrencilerinin isyanı ile başladı.

İddialara göre Hamur Vali Recep Yazıcıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ortak yaşadıkları pansiyonun kaloriferlerinin hala yakılmaması nedeni ile Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yürüdüler.

Yaklaşık 150 kişilik öğrenci gurubu Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde muhatap bulamadıkları için bu kez rotalarını Kaymakamlık Konutuna çevirdiler.

Burada Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ile görüşmek isteyen guruptan 3 öğrenci temsilcisi Kaymakam tarafından kabul edilerek şikayetlerini sundular.

Kaymakam Ömer Faruk Tuncer öğrencilerin şikayetleri üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürünü konuta çağırarak bilgi aldı.

Konuya ilişkin görüştüğümüz Öğrenciler ;Pansiyonda tüm logarların yemekhaneye aktığı,sularının sağlıksız olduğu,yollarının hala yapılmadığı ve kaloriferlerinin yanmadığını ,ifade ettiler.

Öğrenciler daha önce konuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç’a ilettiklerini ama buna rağmen bir çözüm bulunmadığını belirterek son olarak bu eylemi gerçekleştirme kararı aldıklarını,söylediler.

Kaymakam Tuncer’in Pansiyon kaloriferinin yakılacağı yönünde söz vermesinin ardından öğrenciler polis nezaretinde okullarına gönderildiler.

Öğrenciler ;Kaymakam Tuncer ‘in yaşanan olaylar sonrası pansiyon öğrencileri için okulları tatil ettiğini ve bu sürede pansiyonun tadilata alınacağını da ifade ettiler.

Sıklıkla usulsüzlük ve yolsuzlukla gündeme gelen Hamur Milli Eğitim Müdürlüğünün bu insafsız uygulama sonrası nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Lise öğrencilerinin de daha önce Hamur İBO daki yolsuzlukları gündeme getirdiği için cezalandırılarak sürülen öğretmenle aynı kaderi yaşayıp yaşamayacağını önümüzdeki günlerde gündemi meşgul edecek bir sorun gibi duruyor.

Yorumlar

Vatandaş 4 Yıl Önce

Geçen yıl da aynı durum Tutak da yaşandı. Cocugumuzu okuldan almak zorunda kaldık. Yemekler kötü, Tuvaletler rezalet,Banyolar facia.Belletmenler nöbet ücreti alıyor ama çocuklarla ilgilenen yok.sikayet edilince seni ve cocugunu afaroz ediyorlar. Allah vicdan versin ne diyeyim.

Ağrılı 4 Yıl Önce

Il milli eğitim müdürünün vatanseverliği çocuklara bayrak sallatmaktan, gorevi şirin çocuklarla fotoğraf çektirmekten, projeyi siyasilere çiçek verdirmekten, hizmeti de tweet atmaktan ibaret zannediyor. Ağrıdaki okulların fiziki niteliği içler acısı durumda. Akademik başarıda sonlardayiz. Çocuklar üşüyor, çocuklar sağlıksiz bir ortamda uyuyor, çocuklar hijyenik olmayan bir yemekhanede ne olduğu belli olmayan pis yemeklerle besleniyor, çocuklar sacma sapan bir servis sistemiyle okullara vaktinde varamıyor. Müdür bey de eski pembebüs yeni öğrencibuste öğrencilere kitap okuma projesi yapiyor. Allah aşkına alın bu mem müdürünü, sehrin sorunlarını bilen ehliyet ve liyakat sahibi birini il milli egitim müdürü yapın.

Duyarlı vatandaş 4 Yıl Önce

Haberin doğruluğunu araştırmadan yazmak, sürekli insanlara çamur atmak gazetecilik değildir. Tarafları dinlemeden yanlı haber yapmak yanlıştır. Bir hata varsa bu gazetecilik ahlakı çerçevesinde haber yapılır. Kamaoyu oluşturmak mantıklı ama bu yolla ve bu uslupla değil...

Görgü tanığı 4 Yıl Önce

Haber sayfası habere fazlaca yorumlar katarak yazmış lakin malesef hala eksik ordaki çocuklar en az 10 gündür ne şartlarda olduğunu yakından tanık oluyorum. Yazık çok yazık . İnşAllah buna sebep olanlar yataklarında rahat yatamıyorlardır.

Görgü tanığı 4 Yıl Önce

Ayrıca bu fotoğraf bile doğru. Keşke araştırmalar yapıldıktan sonra yazılsa bu haber gerçek suçlular hedef gösterilerek...

Daha Fazla Haber
AĞRI
2319 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi
AĞRI
230 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kararlı ''Uyuşturucuya Geçit Yok''
AĞRI
368 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Avrupa Standartlarında İngilizce Eğitimi Başladı!
AĞRI
2514 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Mahsur Kalan 2 Çocuk Kurtarıldı
AĞRI
3296 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 3 Kişiyi Öldürmeye Teşebbüs Etmişti ,Yakalandı
AĞRI
4016 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da devrilen aracın sürücüsü hayatını kaybetti
AĞRI
1595 Kez Görüntülendi.
Resmi Gazetede Yayımlandı ''Ağrılı İsme İstiklal Madalyası Verilecek''
AĞRI
4187 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Temizlik Seferberliğinin Startını Verdi
AĞRI
3654 Kez Görüntülendi.
Kazada Ağır Yaralanan Ağrılı Genç Hayatını Kaybetti
AĞRI
2846 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da işkenceci İmam Gözaltına Alındı