Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Valiliği Açıklık Getirdi

Ağrı Valiliğinden basın açıklaması

Ağrı Valiliği tarafından son dönemlerde nüfus müdürlüklerinde yığılmaya sebep olan asparagas haberlere ilişkin basın açıklaması geldi.

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada ;

Son zamanlarda bazı basın yayın organları ile sosyal medyada 2020 yılında T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi değerli kâğıt ve harç bedellerinde yüksek artışlar olacağı, nüfus cüzdanı ve eski sürücü belgelerinin 2020 yılından itibaren geçerli olmayacağı, sürücü belgelerinin yenilenmesi için sağlık kurulu raporu isteneceği ve bu nedenle belgelerin değiştirilmesi gerektiği şeklinde asılsız haberler çıktığı anlaşılmıştır.

T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi değerli kâğıt ve harç bedellerinin her yıl olduğu gibi 2020 yılı içerisinde de yeniden değerleme oranında artış yapılarak güncelleneceği, halen kullanılmakta olan nüfus cüzdanlarının T.C. Kimlik Kartı alıncaya kadar geçerli olduğu, sürücü belgeleri için mevcut uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan yenileme işlemlerine devam edileceği, halen kullanılmakta olan nüfus cüzdanlarının T.C. kimlik kartı alıncaya kadar geçerli olduğu, 2020 yılında da eski sürücü belgelerinin geçerli olduğu mevcut uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan yenileme işlemine devam edileceği vatandaşlarımızın asılsız haberlere itibar etmemeleri kamuoyuna saygıyla duyurulur…''ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

vatandaş 6 Yıl Önce

Biz ailece karar aldık yeni kimlik ve ehliyet çıkarmayacağız çünkü 10 nufus tek tek çıkarmak istesek kişi başı 30 lira fotoğraf eder 300 lira maliyeye kişi başı 30 lira makbuz kesilecek eder 300 lira 4 tanede ehlyet var 240 lira dolmuş ücreti gidiş geliş 30 lira toplam 300+300+240+30=870 lira ev kira tek asgari ücret aç kalalım insan vatandaşına bu zulmü yaparmi

Daha Fazla Haber
AĞRI
166 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Arslan'dan Mistik Bir Ağrı Öyküsü
AĞRI
109 Kez Görüntülendi.
AĞRI İÇİN CİDDİ BİR TEHDİT, “İNTİHAR”
AĞRI
578 Kez Görüntülendi.
Gürkan Güneş Ağrı da bir yol ,bin ölüm hikayesini kaleme aldı
AĞRI
3556 Kez Görüntülendi.
Dinçer Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
730 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ticaret Borsası Başkanlığı, Ağrı’nın Altın Çocuklarıyla Kahvaltıda Buluştu
AĞRI
1859 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ve İbrahim Çeçen’den Ortak Mesa
AĞRI
2079 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İki Kardeşin Kavgası Karakolda Bitti
AĞRI
1283 Kez Görüntülendi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
AĞRI
3901 Kez Görüntülendi.
10 Günlük Talihsiz Gelin Gözyaşları Arasında Ağrı'da Toprağa Verildi
AĞRI
1098 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Çocukları Yüzümüzü Güldürmeye Devam Ediyor