Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı İşçi Uşak da Öldürüldü

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, evinde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uşak ta ikamet eden ve Ağrılı olduğu öğrenilen inşaat işçisi Resul Arslan evinde uğradığı silahlı saldırı sonrası vurularak öldürüldü.

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, evinde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Işık Mahallesi 4. Burak Sokak'taki 20 numaralı evden silah sesi duyulduğu ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zemin kattaki dairede inşaat işçisi Resul Arslan'ın (27) silahla öldürüldüğü tespit edildi.

Polis ekipleri, apartman girişindeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kar maskesi ve eldiven giymiş iki kişinin binaya girdiği, cinayet sonrası yaya olarak kaçtıklarını tespit etti.

Görgü tanıklarının ifadesine de başvuran polis ekipleri, çevredeki diğer kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Resul Arslan'ın evli ve 1 çocuk babası olduğu, olay sırasında ailesinin evde bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
51 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
526 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
461 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
964 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1445 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi
AĞRI
3788 Kez Görüntülendi.
Ağrılı İş Adamı Ankara'da Silahla Öldürüldü
AĞRI
2590 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da bir çocuk İntiharı daha gerçekleşti
AĞRI
2056 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Entübe Edildi
AĞRI
2021 Kez Görüntülendi.
Nusret Yakut Hayatını Kaybetti
AĞRI
1881 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da YRP'ye saldırı sonrası 1 kişi gözaltına alındı