Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da Corona Ölümleri Saklanıyor İddiaları

Ağrı da Corona Virüs vakaları saklanıyor mu ?

Ağrı da Covid 19 Ölümleri Saklanıyor iddiaları dillenmeye başlandı

Ağrı da yayılımı her gün hızla artan Corona Virüs salgını nedeni ile pozitif vakaların ve tamaslı covid-19 karantina hastalarının artması ile birlikte salgına bağlı ölüm vakalarının da arttığı fakat resmi kaynaklar tarafından açıklanmadığı gibi cenaze sahipleri tarafından da saklandığı iddia ediliyor.

Covid -19 nedeni ile yaşamını yitirenlerin ölüm raporlarına organ yetmezliği ve benzeri birçok ibare düşüldüğü ama cenaze defin işlemlerinin Covid-19 kodu ile yapıldığı iddia ediliyor.

Mezarlıklar müdürlüğüne yakın kaynakların iddialarına göre son 3 günde Ağrı da 12 yeni Corona Virüs kodlu ölüm gerçekleştiği ifade ediliyor.

Ağrı da test sonucu pozitif çıkan vaka ve karantina altında tutulması gereken temaslılarının sayısının 3 bini aşkın rakamlara ulaştığı ,bir çok temaslının evinde karantinada olduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
4530 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Silahlı Saldırı 1 Ağır Yaralı
AĞRI
1732 Kez Görüntülendi.
Sultan Erat Hayatını Kaybetti
AĞRI
1749 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yeni Eğitim Dönemi Bodrum Katı Skandalı İle Başladı
AĞRI
777 Kez Görüntülendi.
Türk Halk Müziği Yarışmasında Ağrı Birinci Oldu
AĞRI
1294 Kez Görüntülendi.
TBMM Başkan Vekili Celal Adan'dan Tutak'a Ziyaret
AĞRI
1350 Kez Görüntülendi.
TV04Anket Sonuçlarını Yayınladı Ağrılılar Kararlı
AĞRI
767 Kez Görüntülendi.
Cemal Can'dan ARAS EDAŞ'a Sert Tepki
AĞRI
6500 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Halk ve STK 'lar İtiraz Ediyor ''İstemiyoruz''
AĞRI
2733 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Feci Kaza 1 Ölü
AĞRI
2443 Kez Görüntülendi.
Ağrı Tokiler de Site İçinde Feci Kaza 6 Yaşındaki çocuğa Araç Çarptı