Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı Aile Düğün Mağduru Oldu

Ağrılı babanın da katıldığı eylem sonrası valilik 2 saatlik izin verdi

Ağrı’dan Denizliye Oğlunu evlendirmek için ailesi ile birlikte düğüne giden baba Denizli Valiliği tarafından sokak düğünlerinin ertelenmesi ve sadece düğün salonlarında düğün yapılabilir kararı sonrası mağdur oldukları gerekçesi ile Valilik önünde eylem yaptı.

Denizli’ye oğlunu evlendirmek için Ağrı’dan geldiğini söyleyen baba gazetecilere isyanını şu şekilde anlattı;Yılmaz Narçın, “Ben damat babasıyım Ağrı’dan geliyorum ve otobüs tuttum orada ve 30 kişiyle geldim buraya, şuan burada mağduruz. Bu yasakların en az bir hafta öncesinden söylenmesi lazım. Burada bin tane kart dağıtılmış. Ne yapacağız bunları, benim oğlum hayatında ilk defa düğün yapacak, oğlumun düğününü göremeyeceğim böyle bir şey mi olur. Sayın Valimiz çıksa burada bizle beraber olsa oda güzel bir şey ama çıkmıyor. Sabahtan beri burada bağırıp çağırıyoruz ama faydasız”

Eylem sonrası Denizli Valiliği tarafından bu hafta sonu ile sınırlı olmak kaydıyla mağduriyetin giderilmesi için düğün yapacaklara 2 saat süre verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
607 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İş Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti
AĞRI
1137 Kez Görüntülendi.
Bakan Bey, bakar mısınız? Rektör Hocam, gereğini yapar mısınız?"
AĞRI
2804 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Genç Öğretmenin Hayatını Kaybettiğini Açıkladı
AĞRI
2921 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da İmar Revizyonu İçin Geri Sayım Başladı
AĞRI
425 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Arslan'dan Mistik Bir Ağrı Öyküsü
AĞRI
273 Kez Görüntülendi.
AĞRI İÇİN CİDDİ BİR TEHDİT, “İNTİHAR”
AĞRI
696 Kez Görüntülendi.
Gürkan Güneş Ağrı da bir yol ,bin ölüm hikayesini kaleme aldı
AĞRI
3687 Kez Görüntülendi.
Dinçer Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
793 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ticaret Borsası Başkanlığı, Ağrı’nın Altın Çocuklarıyla Kahvaltıda Buluştu
AĞRI
1944 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ve İbrahim Çeçen’den Ortak Mesa