Kategoriler

Ağrı04Haber

Rektör Karabulut'tan Hastane Tabelası Müjdesi

Aklımızla alay ediyorlar

Ağrı’nın içinde bulunduğu sancılı süreçte tabela deeğişikliğinbden başka hiçbir marifet sergileyemeyenler ‘’zarfa değil mazrufa bakınız ‘’ ifadesini hatırlara getirdiler.

Yeterli sayıda doktoru,personeli ve hatta ambulans hizmeti olmayan hastanenin tabelasını vaveyla ile basına servis ederek halkın gözünü boyamaya çalışıyorlar.

Tüm personelin özverili çalışmalarına rağmen sağlık hizmetinde büyük çöküş yaşayan Ağrı da vatandaşlar gittikleri hastanenin halini görünce bu şovlardan dolayı bu kez personelle karşı karşıya geliyorlar.

Hastanemizin yeni tabelası hayırlı olsun diyor ‘’sorunlara ilişkin tek kelime etmeyen A.İ.Ç.Ü Rektörünün Müjdeli haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Prof. Dr. Karabulut, “Vatandaşlarımız, Üniversitemiz Tıp Fakültesine alacağımız bilim insanlarının katkıları ile eğitim ve araştırma hastanesinden daha nitelikli sağlık hizmeti alabileceklerdir. Ağrımız için sağlık alanında önemli bir adım olan bu dönüşümün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Hakli 4 Yıl Önce

Bize hizmet lazım tabela degil

İnsanın gülesi geliyor 4 Yıl Önce

Yahu Allahtan korkun insanlarla bu kadar dalga geçilmez. Hastalık almış başını gitmiş sokak caddeler kaynıyor yaptıkları işmi şimdi.

İssiz 4 Yıl Önce

Artık yeter şu hastaneyi hortumla yıkayın ya içi dışı mikrop yetkili olup bakmayan ilgilenmeyenlerin Allah' belasını versin ahirete kalmasın covid 19 ölsünler

Agrılı 4 Yıl Önce

Bu kadar insanda kucumsenmez dalga gecılmez ince Bı hastanenın personelini ekipmanlarını tamamlayın ondan sonra tabela deyısmesı kolay benim hastam su anda vanda ölümle penceleşiyo neyin yuzunde bunların

Vatandaş 4 Yıl Önce

Sadece tek sorun tabela mıydı? Allah sizi bildiği gibi yapsın. Enfeksiyondan bırakın vatandaşı personel hasta oluyor. Hiç bir şekilde araştırma hastanesi kriterine uymuyorsun sırf gösteriş...

Daha Fazla Haber
AĞRI
454 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Deprem Tedirginlik Yarattı
AĞRI
1672 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Öğretmenler İş Bırakacak
AĞRI
2039 Kez Görüntülendi.
Ağrı'yı da Kapsayan Mahsen 40 Operasyonunda 127 Kişi Yakalandı
AĞRI
6095 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yaşanan Silahlı Kavgada 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı
AĞRI
836 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Doğal Afet Uyarısında Bulundu
AĞRI
1065 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Çilek Abla'sından Çocuk Festivali
AĞRI
4100 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Girdikleri Evden Çelik Kasayı Çalan İki Kafadar Yakayı Ele Verdi
AĞRI
3319 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 45 Milyon Lira Değerinde Vergi Kaçakçılığı Önlendi
AĞRI
9384 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Çocuk Kaçırma Girişimi Aileleri Tedirgin Etti ''Yetkililer Suskun''
AĞRI
6724 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da altın kaçakçılığı yapan 3 kişi yakalandı