Kategoriler

Ağrı04Haber

Günnur Adıgüzel'e Gasp Şoku

Gümbür Adıgüzel gasp edildi

 Dizi oyunculuğu yapan, birçok dizide rol alan Günnur Adıgüzel dün kimliği belirsiz kişiler tarafından gasp edildi.

Olay şu şekilde gelişti ;bankadan 500 bin lira çektikten sonra Ortaklar Caddesi'nde bulunan çalıştığı şirkete geldi.

İşyerinden otomobilin anahtarını alan Günnur Adıgüzel, Ruhi Sarıalp Sokak'ta park halinde bulunan otomobiline doğru paralar ile birlikte yürümeye başladı.

Günnur Adıgüzel'in otomobiline bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi taeafından otomobil içinde darp edildi ve otomobilde bulunan yaklaşık 500 bin Lira'yı alan kişi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Gümbür Adıgüzel Kimdir

35 yaşında olan oyuncu Günnur Adıgüzel, Arka Sokaklar, Seddülbahir 32 Saat, Galip Derviş, Lale Devri, Alev Alev, Alemin Kralı, Ustura Kemal gibi bir dönem yayınlanan dizi ve filmlerde rol aldı. Oyuncu, Mavi Boncuk tiyatro gösterisinde yer aldı. Adıgüzel, voleybol, yüzme, bisiklet gibi alanlarla ilgileniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
660 Kez Görüntülendi.
Bakan Bey, bakar mısınız? Rektör Hocam, gereğini yapar mısınız?"
AĞRI
2708 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Genç Öğretmenin Hayatını Kaybettiğini Açıkladı
AĞRI
2796 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da İmar Revizyonu İçin Geri Sayım Başladı
AĞRI
415 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Arslan'dan Mistik Bir Ağrı Öyküsü
AĞRI
268 Kez Görüntülendi.
AĞRI İÇİN CİDDİ BİR TEHDİT, “İNTİHAR”
AĞRI
688 Kez Görüntülendi.
Gürkan Güneş Ağrı da bir yol ,bin ölüm hikayesini kaleme aldı
AĞRI
3681 Kez Görüntülendi.
Dinçer Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
790 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ticaret Borsası Başkanlığı, Ağrı’nın Altın Çocuklarıyla Kahvaltıda Buluştu
AĞRI
1941 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ve İbrahim Çeçen’den Ortak Mesa
AĞRI
2132 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İki Kardeşin Kavgası Karakolda Bitti