Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Valiliği Açıkladı

Ağrı Valiliği rutin doktor atamalarını duyurdu

Ağrı Valiliği Rutin atamaları yayınlamaya devam ediyor.

Siyasilerin şova dönüştürdüğü rutin atamalara ilişkin Ağrı Valiliği öğretmen atamalarını duyurarak başlamıştı.

Doktor atamalarına ilişkin valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan uzman doktor kurası ile, Ağrı'ya 50 uzman hekim ve 91 pratisyen hekim olmak üzere toplam 141 hekim atandı.
Bu kapsamda; Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 49 hekim, Patnos Devlet Hastanesi’ne 23 hekim, Doğubayazıt Devlet Hastanesi’ne 34 hekim, Diyadin Devlet Hastanesi’ne 5 hekim, Hamur İlçe Devlet Hastanesi’ne 5 hekim, Tutak İlçe Devlet Hastanesi’ne 10 hekim, Taşlıçay İlçe Devlet Hastanesi’ne 3 hekim ve Eleşkirt İlçe Devlet Hastanesi’ne 12 hekim ataması yapılmıştır.
Vali Varol: ‘Aramıza yeni katılan tüm hekimlerimize başarılar diliyor ve atamaların yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
105 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı’nda Kaybolan Dağcıya 10 Gündür Ulaşılamıyor
AĞRI
597 Kez Görüntülendi.
Mehmet Sena Karakoç’un Acı Günü
AĞRI
127 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Jandarma Sahaya İndi 21 Gözaltı
AĞRI
83 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Zabıta Ekiplerinden İşyerlerine Sıkı Denetim
AĞRI
361 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Öğrenci Güvenliği İçin Yeni Dönem
AĞRI
856 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu 15 Gözaltı
AĞRI
3501 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Eski Başhekimi Hayatını Kaybetti
AĞRI
340 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Sevindiren Haber Kayıp Genç Sağ Salim Bulundu
AĞRI
675 Kez Görüntülendi.
Patnoslu Gençten 2 Gündür Haber Yok
AĞRI
1729 Kez Görüntülendi.
Cevdet Ölçer Güven Tazeledi