Kategoriler

Ağrı04Haber

DEVA Partisi Sahada İddialı

Deva Partisi kongre sürecine girdi.

Deva Partisi Ağrı İl Başkanlığı kuruluşunun heman akabinde çalışmalarını hızlandırarak sahaya indi.

Vatandaşın sorunlarını bire bir ziyaretlerde dinlemek yolu ile sahada sürekli varlığını hissetiren Deva Partisi bugün Ağrı İl Valisi Osman Varol’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Başkanı Murat Dağtekin,Başkan Yardımcıları Musa Yıldız ve Turgay Fidanla birlikte gerçekleştirilen ziyarette Ağrı’nın meselelerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Valilik ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Dağtekin’e Murat Efe ve Oruç Reis Taşdemir refakat ettiler.

İl Başkanı Dağtekin ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerinde ;

Ağrı’nın temel meselelerine hakim bir alt yapı oluşturark başlattığımız çalışmalarımızda Türkiye için umut olan hareketimizin tanıtımı kadar ,görmediğimiz kör noktalardaki sorunları da tespit etme şansı yakalıyoruz.

Bu manada esnaf ziyaretleri ile elde ettiğimiz bilgilerle Ağrı için daha güçlü bir siyaset izleme şansını yakalıyoruz.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz Ağrı’da esnafın ençok şikayet ettiği sorun olarak görülüyor.Yine yerel yönetimler manasında Ağrılı istenen düzeyde hizmet almadığını artık açık dille ifade etmeye başlamış durumda.

Şuan parlementoda gurubumuz olmamasına rağmen Genel Başkanımız Ali Babacan’ın geçmişteki pratikleri halkın umudunu yeşertecek bir portre çizmesine neden olduğu net bir şekilde görülüyor.

Bizler hemşerilerimizle buluşmalarımızda Ağrı adına siyaset yapan bir parti çizgisinden taviz vermeden her konuda Ağrılıların yanında olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz ,dedi.

Dağtekin kurulmalarının hemen ardından sahaya inmekle birlikte kongre sürecini de başlattıklarını ifade ederek;Daha şimdiden İlçelerde yetkin kadrolarla başlattığımız çalışmalarımızın meyveleri almaya başladık ,Eleşkirt ve Taşlıçay ilçe kongrelerimiz içinde girişimlerde bulunduk İnşallah en kısa sürede demokratik temayüller çerçevesinde ilçe kongrelerimizi de gerçekleştirerek Ağrı’nın hizmetine yaraşır bir siyaset uslubu ile Ağrılılarla birlikteliğimizi Ağrı’nın menfaatleri noktasında en üst noktalara taşıyacağız ,dedi.

Yorumlar

Faruk tayhan 5 Yıl Önce

Başkan ve ekibine başarılar dilerim yalniz onlari bizim cadde de daha gürmedık

Daha Fazla Haber
AĞRI
519 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
455 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
960 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1435 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi
AĞRI
3778 Kez Görüntülendi.
Ağrılı İş Adamı Ankara'da Silahla Öldürüldü
AĞRI
2585 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da bir çocuk İntiharı daha gerçekleşti
AĞRI
2056 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Entübe Edildi
AĞRI
2021 Kez Görüntülendi.
Nusret Yakut Hayatını Kaybetti
AĞRI
1881 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da YRP'ye saldırı sonrası 1 kişi gözaltına alındı
AĞRI
1564 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yöresel Ürün Diye Zehir Satmışlar