Kategoriler

Ağrı04Haber

Petek Dinçöz Bebeğini Kaybetti

Petek Dinçöz Bebeğini kaybetti

İkinci kez anne olacağının mutluluğunu sosyal medya hesabından pembe patik paylaşarak duyuran Petek Dinçöz den bu kez kötü haber geldi.

 Dinçöz, sosyal medya hesabından üzücü bir haber paylaştı. "Annelik heyecanım yarıda kaldı" diyerek bebeğini kaybettiğini duyurdu.
Gerçek adı Duygu Ezgü olan Petek Dinçöz, 2014'te iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlenmişti.  İrfan Aslan adında bir oğlu bulunan Dinçöz, ikinci kez anne olmak için gün sayıyordu.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Petek Dinçöz, şu ifadeleri kullandı:
Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
2811 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
1758 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
5494 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1204 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
756 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2187 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2100 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3807 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1281 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2401 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa