Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı Gencin Sır Cinayeti 2 Ölü

Ağrılı Genç Evine balkondan merdivenle girdiği kadını öldürdükten sonra intihar etti.

Ağrının Patnos İlçesi nüfusuna kayıtlı Yılmaz Sara (30) Bursanin İnegöl ilçesinde balkona merdiven dayayarak girdiği evin sahibi Nagihan K.yi öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay Bursa'nın İnegöl İlçesi Mesudiye Mahallesi Yeni Fesleğen Sokakta meydana geldi. Yılmaz S.(30), Nagihan K.'nın ikamet ettiği binanın önüne geldi.

 Daireye girmeye çalışan Yılmaz Sara bunda başarılı olamadı. Bu sırada bölgede çalışan Türk Telekom personelinin kullandığı merdiveni alarak binaya dayadı. Balkondan içeriye giren Yılmaz Sara odada bulunan kadına kurşun yağdırdı ardından aynı silahla kafasına sıktı. Silah sesleri üzerine komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Gelen polisler çevrede önlemler alırken, sağlık ekipleri ise yaptıkları incelemede her iki şahsından hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından her iki şahsında cansız bedenleri kesim ölüm sebeplerinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayı duyan mahalle halkı ise sokağa döküldü. Polis şimdi sır gibi cinayetin sebebini araştırıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1268 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
1022 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
4456 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1164 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
733 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2157 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2065 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3776 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1271 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2381 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa