Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı HDP Gün Sayıyor

Ağrı da 3 Milletvekili ve bir Belediye ile temsil edilen HDP İl Başkanlığı Kongresi için gün saymaya başladı.

Ağrı HDP İl Başkanlığı görevi siyasi yasak nedeni ile sonlandırılan Murat Öztürk'ten boşalan koltuğa Cemal Akar getirilmişti.

Cemal Akar'ın İl Başkanlığı görevini sürdürdüğü HDP de olağan üstü kongre kararı alındı.

Önceki gün milletvekilleri ,ilçe başkanları ve parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda  HDP Kongre Komisyonu sözcülüğüne eski il başkanı Maşuk Arpaç getirildi.

Arpaç sürece ilişkin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;, “Bu süreçte halkımızın öneri ve istekleri doğrultusunda güçlü bir çalışma yapacağımıza inancımız tamdır. Bu çerçevede ilimizde bulunan kanaat önderleri, STÖ’ler ve halkın önerilerini bekliyoruz” 

Telefonla kongre tarihine dair bilgi aldığımız Arpaç kongretarihinin 25 Şubat olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
685 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3451 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
866 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2702 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1057 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2826 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2626 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4816 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2581 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4366 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi