Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'nın Yeni Polemiği ''Hain''

Ağrı'da siyasetten ticarete yeni polemiğin başlığı hainlik oldu

HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç Ağrı Belediyesi çalışanı Genel İş Sendikası Temsilcisi 3 ismi T.B.M.M ye taşımıştı.

Koç’un Mecliste gündeme dair yaptığı konuşmada dile getirdiği soruna ilişkin Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak hedefine Disk Ağrı İl Başkanı Ersin Erincik’i koydu.

Sayan açıklamasında ; “HDP Milletvekili Abdullah Koç bey Türkiye’de onlarca hastane kantini işleten aynı zamanda Ağrı’da baskı ile sendika ağalı yapan elemanınız, işçilerin Hak-İş’e geçişlerini hazmedemediği için size yalan söylemiş. SGK kayıtlarına bakın çıkış var mı? Ayrıca hainlik yapıp yeni aldığımız otobüslere yatak sardıran, motor indirten vatan ve millet düşmanlarını atmayacağım anlamına gelmez. Yakında, otobüsleri parçalayan, ulaşım ve temizliği sabote eden bir çok hain için gereğini yapacağız. Kimse sendika ağalığı adına Ağrı’ya ayar veremez.”ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşımın ardından Ersin Erincik’in cevabı da gecikmedi.

Erincik, Sayan’a yazdığı cevabi metinde Sayan’ın Twit görüntülerini paylaştığı ve şu ifadeleri kullandığı görüldü;

Bana hain demiş. hainlik Cumhuriyet Halk partisinde iken Sayın cumhurbaşkanına ve yol arkadaşlarına YouTube videolarında da bellidir. saygısızlık ve hakaret eden adam, Bugün AK Parti'ye geçtikten sonra bu sefer de AK partiye sirinlik yapmak için sendikamiza üye olan işçileri tehdit ederek hizmet iş sendikasına geçişlerini sağlayan adam vatan sever olamaz. Cumhurbaşkanına hakaret eden benisem ben namerdim. senisen sen namertsin. hain kelimesini sana misliyle iade ediyorum. yüreğin yetiyorsa gel üç işçi arkadaşla basinin önünde konuşalım. işten kovdunuz. iki gün sonra kamuoyu baskısından dolayı mobing uygulayarak temizlik işleri Müdürlüğünün emrine verdiniz. sende onlarca güzellik salonları çalıştırıyorsun. Ben ticaret yapmıyorum yaklaşık 19 yıldır genel iş sendikası Şube başkanlığını yürütüyorum. ayrıca akrabalarım ticaret yaparken kayıtlarda bellidir vergilerini ne kadar düzenli ödediklerini devletin kayıtlarında bellidir.

Erincik ve Sayan arasında işçiler üzerinden başlayan polemik ,hainlik ve ticaret hayatlarına kadar uzandı.

Yorumlar

Saim özmen 4 Yıl Önce

Haşnlik vatan millet severlik hizmetle olur şovmenlikle ağızlı laf yaparak olmaz iştir kişinin aynası halk siyasi ve siyasetle görevi kayık olana verir layık olmadığını gördüğü zaman mahkeme salonlarında değil tek oyuyla seçim sandıklarında verir RTED an vatandaştan zorlamı alıyor yoksa boyuna posuna mı hayran kişiliği dürüstlüğü çalışkanlığı sözünün eri hainlerin vatan ve millet aşkı olan daos ta İsrail n zülümünü dünya dik duruşuyla ifade eden ümmetin hakkını savunan adam gibi adam olduğu için başımızda baş tacı olarak görüyoruz kimin hain kimin vatan millet sever olduğunu halkımız bilir Allah hak yolda gidenlerin yar yardımcısı olsun selamlar hoşça kalın

Daha Fazla Haber
AĞRI
680 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3447 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
862 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2697 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1056 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2826 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2625 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4813 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2578 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4364 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi