Kategoriler

Ağrı04Haber

Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuk Yaşamını Yitirdi

Başıboş köpeklerin korku saldığı mahalleden acı haber geldi.Bir çocuk köpekler tarafından parçalanarak öldürüldü.

Sabah saatlerinde kaybolan 6 yaşındaki çocuğun köpekler tarafından parçalanmış cesedi bulundu.

Bugün sabah saatlerinde Van’ın Tuşba ilçesi Beyüzümü mahallesinde yaşanan korkunç olayda Kolcu ailesinin 4 çocuğundan biri olan Ruken Kolcu köpekler tarafından parçalanarak öldürüldü.

Sabah satlerinde evlerinin yakınında oynarken bir anda gözden kaybolan küçük Ruken’i arayan aile fertleri kızlarını bulamayınca polise haber verdi.Polis ekiplerininde katılımıyıla gerçekleştirilen arama çalışmalarında evlerinin 500 metre uzağında bir kız çocuğu cesedi bulundu.Başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren cesedin Ruken Kolcu’ya ait olduğu tespit edildi.

Küçük kzıın cesedi otopsi yapıldıktan sonra defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Mahallede sıklıkla yaşanan köpek saldırılarına ilişkin Mahalle muhtarı tarafından daha önce belediyeye başvuru yapıldığı ama herhangi bir önlem alınmadığı ortaya çıktı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
663 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3421 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
841 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2672 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1045 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2821 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2623 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4807 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2577 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4355 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi