Kategoriler

Ağrı04Haber

Peker,Deniz Poyraz Mesajıyla Korku Duvarlarını Yıktı

Sedat Peker'in üstünde çok düşünerek gösterdiği insani refleks Türkiye'de bir korku duvarının daha aşılmasına neden oldu.Peker'in paylaşımı sonrası milliyetçi cenahta kıpırdanmalara görüldü.

Mayıs ayından bugüne yayınladığı videolarla Türkiye Gündemine damgasını vuran Sedat Peker bugün İzmir HDP Binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a ilişkin paylaştığı başsağlığı mesahı ile toplumun korkularını gözler önüne serdi. 

Peker’in mesajı en ‘’az kirlenen benim’’ ifadesine dayanak oldu. Peker’in Deniz Poyraz’ın ölümü sonrası yayımladığı başsağlığı mesajının ardından sosyal medya hesapları üzerinden birçok  ‘’Milliyetçi ‘’ kimliğinde başsağlığı mesajları yayınladıkları görüldü. 

Peker’in Deniz Poyraz’a ilişkin yayınladığı mesajda ''Eline silah almamış genç bir kızın hunharca katledilişine bile başsağlığı dileyemiyorsak, muktedir olanlar bizi tam olarak birbirimizden uzaklaştırmışlar.''vurgusu dikkat çekti.

Peker'in mesajı şu şekilde ;

1-Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığı binasına provokasyon amaçlı yapılan saldırıyla ilgili uyarı amaçlı üç tane tweet yazmıştım. Ancak bazı kesimlerce şahsıma aleyhte kampanya yapılır diye başsağlığı dilememiştim.

2-O saatten bu saate kadar çok düşündüm. Eline silah almamış genç bir kızın hunharca katledilişine bile başsağlığı dileyemiyorsak, muktedir olanlar bizi tam olarak birbirimizden uzaklaştırmışlar.

3- HDP binasında provokasyon amaçlı yapılan eylemde hayatını kaybeden Deniz Poyraz isimli kardeşimize Yüce ALLAH’tan rahmet diliyorum. (Karşıt görüşte olmak ayrı, namussuz olmak ayrı bir şey).

4-Bizim savaşımız dağdaki teröristlerle, temizliğe giden bir genç kızla asla değil. Düşmanlıklar dahi namusluca yapılmalıdır, kahpece değil. (Kardeşlerim, her ne olursa olsun lütfen sokağa çıkmayın.)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
2095 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi
AĞRI
194 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kararlı ''Uyuşturucuya Geçit Yok''
AĞRI
319 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Avrupa Standartlarında İngilizce Eğitimi Başladı!
AĞRI
2433 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Mahsur Kalan 2 Çocuk Kurtarıldı
AĞRI
3229 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 3 Kişiyi Öldürmeye Teşebbüs Etmişti ,Yakalandı
AĞRI
3960 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da devrilen aracın sürücüsü hayatını kaybetti
AĞRI
1580 Kez Görüntülendi.
Resmi Gazetede Yayımlandı ''Ağrılı İsme İstiklal Madalyası Verilecek''
AĞRI
4164 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Temizlik Seferberliğinin Startını Verdi
AĞRI
3634 Kez Görüntülendi.
Kazada Ağır Yaralanan Ağrılı Genç Hayatını Kaybetti
AĞRI
2836 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da işkenceci İmam Gözaltına Alındı