Kategoriler

Ağrı04Haber

Doğubayazıt'ta Sel Felaketi Yaşandı

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Ağrı'da 15 gün arayla ikinci sel felaketi yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde eniden bastıran sağanak yağmurla oluşan selden dolayı Diyadin Ağrı yolu saatlerce trafiğe kapanmıştı. yaklaşık 15 gün sonra bu kez sel haberi Doğubayazıt ilçesinden geldi.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Kelecik Köyünde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış bir süre sonras ele dönüştü.Meydana gelen sel, birçok ev, ahır ve tarım arazisinde maddi hasara neden oldu. 

Haber verilmesi üzerine selin etkili olduğu köye AFAD, Jandarma, Doğubayazıt İtfaiyesi ve İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekipler hasarın büyümemesi için çalışma başlatırken her hangi bir can kaybının yaşanmadığı bilgisi edinildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
976 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
847 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
4255 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1153 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
718 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2138 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2046 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3757 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1267 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2371 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa