Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Vefa Spor BAL 'da 3 Puanla Başladı

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden iki takından biri olan Ağrı Vefa Spor lige 3 puanla başladı

Bölgesel Amatör Ligi 2. Bölge 3. Gurupta ki temsilcimiz Ağrı Vefa Spor bugün saat 13:00 da kendi evinde 3 puanın sahibi oldu. 

Saat 13:00 da Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumunda Serhat Ardahan Spor ile karşılacak olan Ağrı Vefa Spor rakibin sahaya çıkmaması sonrası 3-0 hükmen galip ilan edildi. 

TFF gözlemcileri ,hakemler ve Ağrı Vefa Spor’un sahada hazır bulunduğu maç saatinde Serhat Ardahan Spor maça çıkmadı. 

Daha önce lisanslamalarını yetiştiremediği için  TFF ye erteleme talebinde bulunan Serhat Ardahan Spor’un erteleme kararı alınmaması üzerine bugün sahaya çıkan Ağrı Vefa Spor karşısında 3-0 hükmen mağlup edildiği TFF yetkilileri tarafından bildirildi. 

Serhat Ardahan Spor’un gelecek hafta sahaya çıkacağı ve ligden çekilmediği de bugün Ardahan da yayın yapan sosyal medya hesaplarında kulüp başkanı tarafından duyuruldu. 

Ağrı Vefa Spor rakibinin maça çıkmaması üzerine U-18 takımı ile bir hazırlık maçı yaparak haftayı kapattı.Vefa Spor U-18 takımıda maçta gösterdiği performansla göz doldurdu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
188 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Arslan'dan Mistik Bir Ağrı Öyküsü
AĞRI
126 Kez Görüntülendi.
AĞRI İÇİN CİDDİ BİR TEHDİT, “İNTİHAR”
AĞRI
582 Kez Görüntülendi.
Gürkan Güneş Ağrı da bir yol ,bin ölüm hikayesini kaleme aldı
AĞRI
3564 Kez Görüntülendi.
Dinçer Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
733 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ticaret Borsası Başkanlığı, Ağrı’nın Altın Çocuklarıyla Kahvaltıda Buluştu
AĞRI
1863 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ve İbrahim Çeçen’den Ortak Mesa
AĞRI
2081 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İki Kardeşin Kavgası Karakolda Bitti
AĞRI
1288 Kez Görüntülendi.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
AĞRI
3904 Kez Görüntülendi.
10 Günlük Talihsiz Gelin Gözyaşları Arasında Ağrı'da Toprağa Verildi
AĞRI
1099 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Çocukları Yüzümüzü Güldürmeye Devam Ediyor