Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Vefa Spor'dan Futbol Resitali

Önder Tunay'ın öğrencileri taraftara futbol resitali yaşattı 3 puanın sahibi oldu

Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu Vefa Spor’un futbol resitaline ev sahipliği yaptı. 

Zorlu rakibi Iğdır Es Sporla kendi evinde az sayıda taraftarı ile oynayan Vefa Spor2un protokol trübünü sahipsizliğini gözler önüne sersede yüreğini sahaya yansıtan futbolcular özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla kalitesini ortaya koydu. 

Lige iyi bir başlangıç yapamayan Furkan Kılıç’ın yıldızlaştığı maçta farklı bitmesi gereken ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. 

Baran Boyacı’nın şanssız gününde 3 net pozisyonu değerlendiremediği ilk yarıda Vefa Spor M. Furkan Kılıç’ın muhteşem golü ile 1-0 öne geçti. 

Gölün 4 dakika sonrasında 28. Dakikada Iğdır Es Spor Yasin Yavuz’un kafa golüyle eşitliği sağladı. 

İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında sakatlığına rağmen Serdar Somer risk alarak oyuna dahil oldu. Uzun bir ayrılıktan sonra bugün ilkkez 11 de başlayan Erhan Taştan performansı ile göz doldururken ,Hüseyin Ataş’ın muhteşem şutunu Iğdır Es Spor Kalecisi aynı güzellikte kurtarışıyla trübünlerden alkış aldı. 

Alt yapıdan Faruk Başboğa’nın da forma şansı bulduğu maçta Emre Yaşar forma numarasına eş değer 10 numara futbolunu 71. Dakikada harika bir golle taçlandırdı. 

Ağrı Vefa Spor 2- Iğdır Es Spor 1 lik skorla 3 puanı hanesine yazdıran takımın joker kaptanı Sezgin Çelik yeni görev bölgesinde üstün performansıyla göz doldurdu. 

Defansın göbeğinde rakip takıma geçit vermeyen Sonercan Budak’ın performansı ve Furkan Dağabakan’ın kısa süredeki uyumu parmak ısırtan cinstendi. 

Talihsiz bir sakatlıkla ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Abdurrahman Çelik ve hastalığına rağmen kaleyi 90 dakika koruyan Sefa Dursun da tribünlerden alkışı alan isimler arasında yer aldı. 

Alkan Karaman ve Abdurrahman Çelik’in hücuma katkıları ve Ozan Özdemir’in performansı da 3 puanın gelmesinde önemli rol oynadı. 

Yedek kulübesi ve teknik heyeti ile centilmence bir tavır ortaya koyan Ağrı Vefa Spor hiç kuşkusuz 3 puanı hakeden takım olarak sahadan ayrıldı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
467 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
395 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
933 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1414 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi
AĞRI
3750 Kez Görüntülendi.
Ağrılı İş Adamı Ankara'da Silahla Öldürüldü
AĞRI
2570 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da bir çocuk İntiharı daha gerçekleşti
AĞRI
2052 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Entübe Edildi
AĞRI
2018 Kez Görüntülendi.
Nusret Yakut Hayatını Kaybetti
AĞRI
1880 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da YRP'ye saldırı sonrası 1 kişi gözaltına alındı
AĞRI
1559 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yöresel Ürün Diye Zehir Satmışlar