Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Vefa Spor 10 Kişi Oynadığı Deplasman Maçından 3 Puanla Döndü

Bölgesel Amatör Lig 2.Bölge 3. Gurupta ki temsilcimiz Vefa Spor 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta deplasmandan 3 puanla döndü

Ağrı Vefa Spor 19. Dakikaka 10 kişi kaldığı maçtan altın değerinde 3 puan çıkardı. 

Kağızman Gençlerbirliği karşısında maçın10 dakikada dengeleyen Vefa Spor 19. Dakikada sahanın en iyilerinden Furkan Dağabakan’ın kırmızı kart görmesi ile mücadeleyi 71 dakika 10 kişi oynadı. 

Arkadaşlarının yanlış hakem kararı sonrası oyun dışı kalması Vefa Sporlu futbolculara adeta doping etkisi yaptı. 

Sahada 10 kişi kaldıktan sonra oyunun üstünlüğünü ele geçiren Vefa Spor 30. Dakikada Furkan Kılıç’ın jeneriklik frikik golü ile skoru 1-0 yaptı.  

Kalenin güven veren ismi İbrahim Keski yine zamanında çıkışları ile pozisyonlara müsaade etmedi. 

Soner’in inanılmaz hava hakimiyeti ve takımın jokeri Kaptan Sezgin’in kart sonrası görev yeri olan stoperde cabhıraş müdahaleleri  Kağızman’ın gol yollarını kapatmaya yetti. 

Sağda Serdar ve solda Abdurrahman’ın süratleri ile hücuma katkı sunduğu anlarda 45. Dakikaya gelirken Furkan Kılıç yine sahneye çıktı kalecinin üstünden aşırdığı topla birlikte filelerle buluşan Furkan Kılıçç Kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 

İlk yarıyı 2-0 lık  sonuçla tamamlayan Vefa Spor’un soyunma odasında galibiyet yemini eden futbolcular ikinci yarıya da üstün başladı. 

Orta sahanın  maestrosu Hüseyin doğru yerlere attığı toplarla takımına ivme kazandırırken Erhan top rakipteyken yaptığı müdahalelerle Kağızman orta sahasını kilitledi.Sahanın her yerinde görmeye alışık olduğumuz Emre bu kez ceza sahasının önünde belirdi. 

Sürdüğü topu şık bir şutla gole çeviren Emre Yaşar 68. dakikada skoru 3-0 a getirdi. 17 numaralı forması ile Alkan’ın tükenmez enerjisi rakip defansı bunaltmaya yetti. 

Oyuna sonradan dahil olan Baran,Ozan ve Faruk’un son dakikalarda sergilediği mücadele 10 kişi kaldıkları için yorulan takım arkadaşlarının yükünü hafifletti. 

Önder Tunay ve Kaleci Antrenörü İsmail Kaya’nın oyunu çok iyi okuduğu ve yerinde müdahaleleri ile sahadan 3-0 galip ayrılan Ağrı Vefa Spor deplasmandan altın değerinde 3 puanla evine döndü.

Yorumlar

Abdülkadir Dağabakan 4 Yıl Önce

Muhammed Furkan Dağabakanın babasıyım... oğlum yanlış bir hakem kararıyla kırmızı kart gördü... ancak arkadaşları olağanüstü oyunla Furkan’ı aratmayacak 3,0 lık net bir skorla galip gelerek bizleri çok mutlu ettiler... mevlam razı olsun tüm aranacaklardan bu galibiyetler sıralı devam eder inşaAllah..,

MEDETOĞLU 4 Yıl Önce

Kağızman'da görevli bir Ağrılı olarak büyük bir keyifle izledim maçı.Kağızmanlı taraftarın bile oynadığı oyunla saygısını kazanan takımı tebrik ederim.Önder Hoca ve İsmail Hoca'yı ayrıca tebrik etmek lazım.Başarılar dilerim...

Hahahahaha hahahaha 4 Yıl Önce

Bravoo Agrı

Daha Fazla Haber
AĞRI
2294 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3156 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
588 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı
AĞRI
561 Kez Görüntülendi.
Tırla Yapılan Ulusla Arası Sevkiyat Ağrı Polisine Takıldı
AĞRI
5737 Kez Görüntülendi.
20 Yaşında ki Ağrılı Genç Denizde Boğularak Öldü
AĞRI
8341 Kez Görüntülendi.
Ağrılılara Baskı Yapan Iğdır Rektörü Boluda da Aynı Uygulamalarla Gündem olmuş
AĞRI
1601 Kez Görüntülendi.
MÜLK ALLAH’INDIR PEKİ, YA FAHİŞ KİRASI?
AĞRI
2201 Kez Görüntülendi.
Rektörlükte Skandal! Iğdır Üniversitesinde Etnik ve Mezhepsel Ayrımcılık İddiası
AĞRI
1295 Kez Görüntülendi.
Halkçı başkandan haklı müdahale
AĞRI
2284 Kez Görüntülendi.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın ,Osmanlı'dan Sonra Seyir Tepesi ile Anılcak