Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı Anne gözyaşları içinde kayıp oğluna seslendi ''hayattayım de yeter''

Ağrılı anne kayıp oğluna gözyaşları içinde seslendi.

Renault Ağrı eski Bayisi Balkı Otomotiv’in hissedarlarından trafik kazasında yaşamını yitiren merhum İbrahim Balkı’nın oğlu Rohat Balkı’dan haber alınamıyor. Antalya da ikamet eden 30 yaşındaki Rohat BalkI’yı arama çalışmaları 3 Ocak’tan beri devam ediyor. 

15 gündür kendisinden haber alınamayan Rohat Balkı’nın annesi Ruken Gökçen’in girişimleriyle Rohat Balkı’nın son görüldüğü nokta olan Konyaaltı Sahili’nde arama yapılmasına karar verildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Antalya Sahil Güvenlik Sualtı Eğitim Merkezi bünyesinde Dalış, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) ekipleri, bugün Rohat Balkı’nın telefonunun bulunduğu noktaya geldi. Hazırlıklarını tamamlayan ekiplerin kıyı boyunca su altında yaptığı aramaların yanı sıra çalışmalarda drone ve su altı robotu da kullanıldı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalardan da sonuç alınamadı. 

Antalya da özel bir şirkette hasar danışmanı olarak çalışan Rohat Balkı, 3 Ocak’ta 2 saat izin alıp iş yerinden ayrıldı. Balkı, işe dönmeyince, tüm aramalara rağmen ulaşılamayarak sırra kadem bastı.  

Oğlunun arama çalışmalarını endişeli gözlerle izleyen Ruken Gökçen duygularını şu ifadelerle paylaştı. 

* 3 Ocak günü iş yerinden telefon aldım. Sonra ben de kendisini aradım, telefonu hep kapalıydı. Akşam birileri arayarak telefonu sahilde bulduklarını söyledi. Geldik ve telefonunu karakoldan aldık, kayıp başvurusunda bulunduk. O günden sonra kendisinden haber alamadık. 

* Şu ana kadar kötü bir haber almadık, kötü bir şey de duymadık. Artık korkmaya ve hayatından endişe etmeye başladım. Gören, duyan olursa bize haber versin. 

* Eğer bir kırgınlık, bir dargınlık, bir öfke varsa çıksın gelsin. Bir ‘alo’ desin, yaşadığını bilelim, bu yeter bana. Yeter ki yaşadığını bileyim. 

* Kötü bir şey yok ancak olumlu bir haber de yok. Herkes perişan, eğer ki bir yerlerdeyse haber versin. Bir ‘yaşıyorum’ desin yeter. Hayatta olduğunu bileyim tek isteğim bu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
5090 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yaşanan Silahlı Kavgada 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı
AĞRI
744 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Doğal Afet Uyarısında Bulundu
AĞRI
991 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Çilek Abla'sından Çocuk Festivali
AĞRI
3960 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Girdikleri Evden Çelik Kasayı Çalan İki Kafadar Yakayı Ele Verdi
AĞRI
3256 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 45 Milyon Lira Değerinde Vergi Kaçakçılığı Önlendi
AĞRI
9120 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Çocuk Kaçırma Girişimi Aileleri Tedirgin Etti ''Yetkililer Suskun''
AĞRI
6652 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da altın kaçakçılığı yapan 3 kişi yakalandı
AĞRI
9566 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Çiftin Kavgasında Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti
AĞRI
11071 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Çalışmayan 29 Kişinin İşine Son Verdi
AĞRI
1466 Kez Görüntülendi.
Aras ; Çıkarılan Tüm Zorlukları Halkımızla Birlikte Aşacağız