Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da ki yanlış kararınızdan dönün Bakan Bey

Ağrı Valisi Osman Varol ile birlikte Ağrı'da devasa projelere imza atan başarılı müdürü siyasete kurban ediliyor.

Ağrı’nın en çalışkan kurum müdürü siyasete kurban ediliyor.

Siyasi çatışmaların görevden alınmalar üzerinden yürütüldüğü Ağrı’da ilin en çalışkan kurum müdürü görevden alınıyor.

Vekil torpili ile kul hakkına girerek minberde vaaz edecek imamların atandığı kepazeliklerinin yaşandığı kentte siyasi çekişmeler başarılı bürokratların kurban edilmesine neden oluyor.

Ağrı Valisi Osman Varol’un tarım ve hayvancılığa yönelik çalışmalarının lokomotifi pozisyonunda bir çok devasa proje ile son iki yılın en çok konuşulan ismi olan Ağrı Tarım İl Müdürü Kenan Engin şok bir kararla görevden alındı.

Ak Parti içindeki çekişmelerin artık Ağrı’ya yönelik bir linç hamlesine dönüştürüldüğünün net fotoğrafı olarak karşımıza çıkan bu durum karşısında siyasetçilerin nasıl bir tavır göstereceği de merakla bekleniyor.

Bir süre önce ziyaretimizde Ağrı Valisi Osman Varol’un büyük memnuniyetle çalışmalarından bahsettiği Kenan Engin yine son zamanlarda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Ağrı ‘’et üssü’’ olacak iddasına yönelik projeninde yürüteni olarak öne çıkıyor.

Ağrı’da Ağrılı idarecilerin varlığından rahatsız olan Ak Parti siyasetinin Ağrılı il müdürlerini görevden aldırmalarının öncelikli nedeninin kendilerine olası rakip olarak görmeleri olduğu gibi siyasilerin usulsüz isteklerini reddetmeleri olduğu da biliniyor.

Ağrı Valisi Osman Varol’un koordinatörlüğünde Ağrı İl Tarım Müdürlüğü tarafından yürütülen ve projelerin hayata geçmesinde büyük emeği bulunan il müdürünün alınmasının ardından Jeotermal Sera Projesi,Gıda Kent Projesi,Tarım Park Projesi,Çilek Projeleri,Ahırlar Projesi Entegre Tesis,Meyvecilik Projesi,5 Yılda 750 Bin Koyun Projesinin akıbetinin ne olacağı da merakla bekleniyor.

Devlette devamlılığın esas olduğu mavalını okuyacak tecrübeyi edinmiş biri olarak buradan Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'ye çağrıda bulunmak istiyorum;

Sayın Bakan lütfen partilileriniz kendi aralarında ki kürekçi kavgalarına bu kentin çalışkan çocuklarını kurban etmeyin,bu kentin ve ülkenin kurtuluşu olacak projelerin akamete uğramaması için bu yanlış kararınızdan geri dönün .Haa siyaseten bir hamle içinde bulunacaksanız sizden istirhamım torpille imam meselesine müdahale edin ki millette arkasında namaz kılacağı adamların imanlarından şüphe etmesin.

Biz Ağrılılar olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan Yakup Turan'dan sonra milli eğitimin içine düşürüldüğü aczi hala hafızalarımızdan silmediğimizide hatırlatmak isterim.

Artık Ağrılı müdürlerin yakasından elinizi çekin siyasetinizi biraz ötede yapın.

Yorumlar

Kemal Güler 2 Yıl Önce

Kardeşi IHH il temsilcisi olmasa müdürlüğü rüyasında bile göremezdi zaten tarım il müdürlüğü türk telekom özelleştikten sonra atıl durumunda olan personelini oraya aktardı yan yatma yeri olmuştu adete çiftlik olmuş yoksa 65 yaşına gelen devlet tarafından zorla yaş haddinden emekli oluyor liyakatten ehliyetten uzak otura otura yanları nasır tutmuş personel işe yaramayan emekliliği bekleyen kurum olmuş il tarım tüm personelin yerleri değişmeli

Osman Engin 2 Yıl Önce

Hatsizliğin lüzumu yok Kemal güler bu memlekete bu memleketin evladı lazım sizin gibi ciğeri üç kuruş etmezler yüzünden bu mümkün olmuyor ve şimdi Ağrı'nın hali ortada sen kimsin kimlerdensin bilmiyorum ama KENAN BEY gibi bu memlekete hizmet edecek biri ne geldi ne gelecek...

bay doğru 2 Yıl Önce

zaten bi siz doğrusunuz memlekette bide kenan anığı çoh iyi bir karar hatta gec kalınmış daha lord oldu doymadı yeter

Ağrı 2 Yıl Önce

Yazık oldu

Ahmet alaca 2 Yıl Önce

ihh bir yardım kuruluşu Kenan Engin ise devlet bünyesinde bir müdür önce bunu ayırt et sonra yorum yap.Bu yapılan yalnış ve alınan karar halka yapılan bir haksızlıktır.

Daha Fazla Haber
AĞRI
395 Kez Görüntülendi.
Aras ; Çıkarılan Tüm Zorlukları Halkımızla Birlikte Aşacağız
SAĞLIK
7061 Kez Görüntülendi.
Biontech Aşısı Olanlara Kötü Haber
AĞRI
3527 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras'ın Mesai Mefhumu Yok
AĞRI
3030 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi
AĞRI
327 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kararlı ''Uyuşturucuya Geçit Yok''
AĞRI
491 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Avrupa Standartlarında İngilizce Eğitimi Başladı!
AĞRI
2713 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Mahsur Kalan 2 Çocuk Kurtarıldı
AĞRI
3584 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 3 Kişiyi Öldürmeye Teşebbüs Etmişti ,Yakalandı
AĞRI
4399 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da devrilen aracın sürücüsü hayatını kaybetti
AĞRI
1689 Kez Görüntülendi.
Resmi Gazetede Yayımlandı ''Ağrılı İsme İstiklal Madalyası Verilecek''