Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Belediye Başkanı İmza Attırdı

Vali Elban mesleki kariyerinde bir ilke imza attı.

Valiler kararnamesi ile Musa Işın'dan görevi devralan Ağrı Valisi Süleyman Elban Ağrı Valiliğine başlamasının ardından Sırrı Sakık'ın KHK ile alndığı Ağrı Belediye Başkanlığına Kayyum atanmıştı.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban Belediye Başkanlığı ünvanı sebebiyle mesleki kariyerinde bir ilki yaşayarak genç çiftlerin nikahını kıydı. Ağrı Merkez Vali Konağı Caddesinde Ağrı'nın en modern erkek kuaförü Moda Class salonu işletmecisi olan Fırat Çakan ve müstakbel eşi Rümeysa Tanrıkulu 27 Haziran 2018 tarihinde yaklaşık 600 kişinin katıldığı düğünde yaşamlarını birleştirirken, genç çiftin nikahlarını Ağrı Belediye Başkanı Süleyman Elban kıydı.

Çakan çiftinin Mustafa Kaya ve Sülayman Eren'in şahitlikleri ile kıyılan nikahında Ağrı Belediye Başkanı Süleyman Elban genç çifte nasihatlerde bulunarak mutluluklar diledi. Çakan çiftinin niha töreni ile Elban mesleki kariyerinde bir ilke imza atmış oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
660 Kez Görüntülendi.
Levent Şahin'in Acı Günü
AĞRI
553 Kez Görüntülendi.
Balıkesir’de Feci Kaza! Ağrılı Genç İşçi Hayatını Kaybetti
AĞRI
857 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düşerek Can Verdi!
AĞRI
3131 Kez Görüntülendi.
Ağrı'daki Zincirleme Kazada Bir Sürücü Vefat Etti
AĞRI
2068 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti
AĞRI
581 Kez Görüntülendi.
Ağrı-Tutak Karayolunda Korkutan Kaza: Yolcu Otobüsü ve Kamyonetler Çarpıştı!
AĞRI
725 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Genç İntiharları Bitmiyor: Doğubayazıt'ta Bir Acı Kayıp Daha
AĞRI
258 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği'nden Kritik Uyarı: Kar, Sis ve Kuvvetli Rüzgar Geliyor!
AĞRI
589 Kez Görüntülendi.
Minik Medine’den Geriye Kalan Boş Sırası ve Yürek Yakan Karnesi Oldu
AĞRI
214 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Sporculardan Büyük Başarı: Kick Boks Şampiyonası’ndan Çifte Derece!