Kategoriler

Ağrı04Haber

Özdemir İddialı Konuştu "Bir şehrin çıkış hikayesi başlıyor

Oktay Kemal Özdemir şehrin çıkış hikayesi için geri sayım başladı dedi.

Ağrı 1970 Spor da ki belirsizlik sonlanma noktasına geldi.Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım ve İş Adamı Oktay Kemal Özdemir tüm konularda mutabakata vardıkları protokolün hazırlıklarını tamamladı.
Oktay Kemal Özdemir 19    Temmuz Salı günü Ağrıya gelerek atılacak imzalar sonrası kulüp yönetimini devralacağını söyledi.
Gazetemize açıklama yapan Özdemir ;Mehmet Başkanla her konuda anlaşarak mutabakata vardık.Salı günü karşılıklı imzalar için Ağrıda bir araya gelmek için sözleştik.Yeni sezon hazırlıkları için önümüzde kısa bir süre var.Ağrı Spor camiasının zaman darlığı nedeni ile endişeli olduklarınında bilincindeyim.Tüm camiamıza içlerini ferah tutmaları konusunda çağrıda bulunuyorum zira biz anlaşma sürecinde futbol takımımızın güçlendirilmesi noktasında temaslardada bulunduk.
İmzalar atıldıktan kısa bir süre sonra hayal ettiğimiz takımı taraftarlarımızla buluşturacağımızıda buradan ilan etmek istiyorum.
Sürecin ilerlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor Salı günü buluşmak üzere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar

Vatandaş 3 Yıl Önce

Bir aydır sularımız doğru düzgün akmıyor böyle şehire böyle takım.bu arada buhalde nereye çıkıyoruz inanalım yani öylemi!?

Daha Fazla Haber
AĞRI
1419 Kez Görüntülendi.
Gülten Avcı Hayatını Kaybetti
AĞRI
865 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız Genel Başkan Ağırladı
AĞRI
578 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan'dan Üreticiye Destek
AĞRI
3180 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Firari Terörist Operasyonla Yakalandı
AĞRI
3705 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4811 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2942 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6798 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1438 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
938 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı