Kategoriler

Ağrı04Haber

PROJE OKULUNUN İLK MEZUNLARINDAN ÖNEMLİ BAŞARI

İlk mezunlarını veren proje okulu YKS sonuçlarını paylaştı.

Bu yıl ilk mezunlarını veren Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi üniversite başarısı ile göz doldurdu. Okulun ilk mezunları sağlık, eğitim, mühendislik, ilahiyat, öğretmenlik gibi farklı alanlara yerleşme başarısı gösterdi.

Okul Müdürü Burhan Adıgüzel yaptığı açıklamada “İlk mezunlarımızı üniversiteye uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2018 yılında eğitim öğretime başlayan ilk öğrencilerimizle güzel hedefler belirleyip yola koyulmuştuk. İlk bir buçuk yıldan sonra ortaya çıkan Pandemi süreci öğrencilerimizi biraz yavaşlattı. Ancak geçen yıl okulların yeniden açılması ile birlikte ara tatil dönemlerinde yaptığımız kamplar ve öğretmenlerimizin gayretleri ile öğrencilerimizi sınava hazırladık. İlk mezunlarımızın üniversiteye girişte elde ettikleri bu başarı diğer öğrencilerimiz için de güzel bir motivasyon kaynağı oluşturacaktır. Öte yandan liseye geçişte sınavla öğrenci alan okullar arasında ilk sıralarda tercih edilmiyorduk. Çünkü henüz mezun vermemiştik. Artık başarısını ispatlamış öğrencilerimiz ve bunları yetiştiren iyi bir öğretmen kadromuz var. Öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ediyorum. Okulumuzun fedakâr öğretmenlerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Vatandaş 2 Yıl Önce

Proje okulları mağlesef memlekette eğitimi bitirdi.

H.A.K.A.İ.H.L 1 Yıl Önce

Eğitimi kimin bitirdiğine karar vermeden evvel yazdığınız ''maalesef'' kelimesine bakın. Henüz ilk mezunlarını veren bir okulun böylesine bir akademik başarıya sahip olması ile iftihar duyardınız şayet bu bir imam hatip okulu olmasaydı. Bu işler bir sayfa dahi kitap okumadan, tüm gün sosyal medyada izlediğiniz insanların söylediklerinin doğruluğunu araştırmaya tenezzül bile etmeden ahkâm kesmeye benzemez.

Daha Fazla Haber
AĞRI
1264 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Çiftin Kavgasında Bıçaklanan Kadın Hayatını Kaybetti
AĞRI
529 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Çalışmayan 29 Kişinin İşine Son Verdi
AĞRI
1175 Kez Görüntülendi.
Aras ; Çıkarılan Tüm Zorlukları Halkımızla Birlikte Aşacağız
SAĞLIK
8274 Kez Görüntülendi.
Biontech Aşısı Olanlara Kötü Haber
AĞRI
4560 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras'ın Mesai Mefhumu Yok
AĞRI
3213 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi
AĞRI
361 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kararlı ''Uyuşturucuya Geçit Yok''
AĞRI
522 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Avrupa Standartlarında İngilizce Eğitimi Başladı!
AĞRI
2768 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Mahsur Kalan 2 Çocuk Kurtarıldı
AĞRI
3648 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 3 Kişiyi Öldürmeye Teşebbüs Etmişti ,Yakalandı