Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da TOKİ'nin mağdur ettiği vatandaşlar çözüm arıyor

Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirliler için inşa edilen konutların tesliminden sonra yaşanan mağduriyete isyan eden hak sahipleri seslerini duyuramıyor

Ağrı’da Doğalgaz dağıtım şirketi ile yüklenici firma arasındaki anlaşmazlık vatandaşları mağdur etti.

Ağrı Merkez Yolugüzel TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlar haber merkezimizi arayarak mağduriyetlerini dile getirdiler.

Dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 300 konutluk Tokilerde hak sahipleri anahtarlarını teslim alarak oturmaya başladılar.

Abone işlemleri için AKSA Doğalgaz Dağıtım Şirketine abonelik için giden ev sahipleri burada abone yaptıramayacaklarını ve gaz verilmeyeceğini duyunca şok geçirdiler.

Okullar Açıldı Çocuklar Banoyo Yapamıyor

Bir süredir konutlara yerleştiklerini ve burada yaşamaya başladıklarını dillendiren vatandaşlar mağduriyetlerini ‘’Herşeyimiz hazır doğalgaz çekmek için müracaat ettiğimizde firma yetkilileri toplu konut idaresi yüklenicilerinden TSE belgesi ibraz etmelerini ,istemiş ,onlarda bu belgeyi sunmayınca biz gaz alamıyoruz bu nedenle evde yemek pişmiyor,okullar başladı çocuklar banyo yapamıyor.Çok mağdur durumdayız. İki kurum arasındaki anlaşmazlık bizleri mağdur etmemeli ,bu şehrin çok fiyakalı cümle kuran siyasetçileri ve bürokratlarına sesleniyoruz ,sizin icraatlarınız sosyal medya ve SMS icraatlarımı 300 aile burada mağduruz ivedi olarak bu sorunun çözülmesi için gereğini yapın ‘’cümleleri ile ifade ediyorlar.

AKSA Dağıtım Şirketi ve TOKİ Müteahhitlerinin anlaşmazlıkları nedeni ile mağdur olan vatandaşlarımızın çağrısına kulak verecek bir yetkili aranıyor.

Yorumlar

Ayse kilic 3 Yıl Önce

Ben eve yazlcam

Zeki 3 Yıl Önce

Ağrı Fırat mahallesi niye toki yapılmıyor niye kandır dilar bizi

Daha Fazla Haber
AĞRI
371 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da 5 Adrese Eş Zamanlı Operasyon
AĞRI
543 Kez Görüntülendi.
Şahin Tavukçuluk Erkay Şubesi Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
AĞRI
2800 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kayıp İsimden Acı Haber
AĞRI
1083 Kez Görüntülendi.
Barış Özmen’in Acı Günü
AĞRI
518 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Folklor Rüzgarı Sahnenin Tozunu Attırdılar
AĞRI
711 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Bir Çocuğun Çaresizliği Mutlu Sonla Bitti
AĞRI
1114 Kez Görüntülendi.
Taner Söylemez Sağlığın İçinden Geçti 2 Başkan İstifa Etti
AĞRI
1093 Kez Görüntülendi.
İYi Partili Uğur Poyraz'ın Ağrı/Patnos Anısı Gündem Oldu
AĞRI
109 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Kılıç’ın Kaleminden Havuzdaki Süt Nerede
AĞRI
1073 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Arıza Ekibi'nin Üstüne Çığ Düştü