Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı Aile Minik Çocukları İçin Yardım Çağrısında Bulundu

Ağrılı aile üç çocuğundan ikincisi için hayırseverlere yardım çağrısına bulundu.

Kırıkkale’de yaşayan Ağrı Patnoslu Demir ailesi, 2 yaşındaki SMA hastası çocukları Yiğit Hamza Demir’in tedavisi için yardım bekliyor

Ağrı’nın Patnos ilçesi nüfusuna kayıtlı Yunus ve Pınar Demir’in 3 çocuğundan ikincisi olan 2 yaşındaki Yiğit Hamza Demir’e 2 aylıkken SMA teşhisi konuldu. Yaklaşık 4 yıl önce inşaatlarda çalışmak için Kırıkkale’ye göç etmek zorunda kalan baba Yunus ile eşi Pınar Demir çocuklarının tedavisi için her yolu deniyor.

Gönüllerinde desteklediği Demir ailesi, çocukları Yiğit Hamza’nın Dubai’de tedavi edilebilmesi için gerekli olan yaklaşık 1 milyon 820 bin dolarlık parayı toplayabilmek amacıyla Kırıkkale Valiliğinden izinli yardım kampanyası başlattı.

Şu an için her geçen gün durumu kötüye giden minik Yiğit Hamza Demir, burnundan bağlanan nazogastrik sonda ile beslenebiliyorken, tedavisi için gerekli olan paranın şuana kadar sadece yüzde 13’lük bir kısmı toplanabilmiş durumda.

Anne Pınar ile Baba Yunus Demir çifti “Çocuğumuzu kaybetmek istemiyoruz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin” ifadeleri ile yardım çağrısında bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1795 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
1292 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
4798 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1184 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
747 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2170 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2080 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3789 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1277 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2389 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa