Kategoriler

Ağrı04Haber

Sırrı Sakık Sahaya İndi

Yeşil Sol parti tüm kurmaylarını sahaya sürerek başlattığı seçim çalışmalarında yerel basına ziyaretler gerçekleştirdi.

Yeşil Sol Parti Adaylarından Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret.

Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Ağrı eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık ve 4. Sıra adayı Zelal Yılmaz YSP İl Başkanı Cemal Akar ,Belediye eski Başkan Yardımcısı Halef Keklik ve HDP Belediye Meclis Üyesi Tahsin Ok ile birlikte Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

Seçim çalışmalarına ilişkin gözlemlerini ve beklentilerini dile getiren Sakık Ağrı seçimlerinde partilerinin mutlak 4 milletvekili almak hedefiyle başladıkları seçim çalışmalarının istedikleri gibi sonuçlanacağına olan inancını vurgulayarak Zelal Yılmaz’ı meclisin en genç milletvekili yapmaktaki kararlılıklarına vurgu yaptı.

Sakık bundan sonra parlemento da bakanlıkların kapısını zorlayacak bir milletvikiliniz olacak ben parlementoda olduğum tüm süreçlerin hep en iyi milletvekili oldum şimdi 3 arkadaşımla birlikte çok güçlü bir şekilde Ağrı’yı temsil edeceğiz ,dedi.

Sakık gazetecilerin geçmiş dönem milletvekillerine ilişkin halkın eleştirilerini aktardığı soruya ise ‘’Bizden önce seçilen arkadaşlarımızın temsil ve Ağrı’ya hizmet noktasında bir takım eksikliklerinin olduğunu eleştirisini kabul ediyoruz. Bulunduğunuz hiçbir mevki bu kadim kente hizmetin önüne geçecek bir mazeret olamaz bizden önceki arkadaşlarımızın eksiklerini kabul ediyorum ama bundan sonraki yasama sürecinde gerekirse bakanlıkların kapılarını kırarak Ağrı’ya hizmet getireceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın ,dedi.

Yorumlar

Bavi Deyyar 2 Yıl Önce

Halef keklik bu seçimde çok oy kaybettirir HDP ye...

Daha Fazla Haber
AĞRI
1112 Kez Görüntülendi.
Gülten Avcı Hayatını Kaybetti
AĞRI
723 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız Genel Başkan Ağırladı
AĞRI
482 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan'dan Üreticiye Destek
AĞRI
3113 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Firari Terörist Operasyonla Yakalandı
AĞRI
3656 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4790 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2927 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6782 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1433 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
930 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı