Kategoriler

Ağrı04Haber

CHP Ağrı İl Başkanı Aslan; CHP Tam kadro ,tek yürek halinde yürüyüşüne devam ediyor

CHP'de 81 il başkanının ortak imzasıyla yapılan açıklamayı CHP Ağrı İ Başkanı Nihat Aslan ;CHP Tam kadro tek yürek ifadeleri ile paylaştı.

Gözlerin üzerine çevrildiği Cumhuriyet Halk Partisinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Dün bazı basın organlarında kriz yaşandığı yönünde asparagas haberlerin hedefi olan CHP de bugün 81 İl Başkanının ortak imzası ile bir deklarasyon yayımlandı.

Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan’ın da günlerdir Katıldığı toplantılarda il başkanlarının açıklaması şu şekilde gerçekleşti;

CHP il başkanları olarak seçimi takip eden süreçte her bir ilimizde değerlendirme toplantıları gerçekleştirdik. Seçim sonuçlarını doğru yorumlayabilmek, dersler çıkarabilmek, önümüzdeki sürece daha güçlü girebilmek için konuşmak yerine bizlere oy versin, vermesin vatandaşlarımızı dinlemeyi tercih ettik ve devamında 21 Haziran Çarşamba günü genel merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kapsamlı ve verimli bir toplantı yaptık. Duyun-ı Umumiye Kabinesinin memleketi Uluslararası tefecilere teslim ettiği bir dönemde, bizler sessizce çalışmalarımızı yürütürken, bir yandan da kamuoyundaki eleştirileri ve talepleri dikkatlice takip ettik.

Değişim, albenisi olan sihirli bir sözcüktür. Ancak kalıcı bir değişimi, dönüşümü sağlayacak olan kişilerden ziyade fikirler ve ilkelerdir. Kişi bazlı kurtarıcı söyleminden kaynaklanan, yapısal ve işleyişsel eksikleri içermeyen değişim taleplerinin sağlıklı bir sonuç doğurmayacağı ortadadır.

Partimizde genel başkanımız dahil hiçbirimiz eleştiriden muaf değiliz. Yapıcı, eksiklerimizi gösteren eleştirilerin başımızın üzerinde yeri vardır, kabulümüzdür. Nitekim toplantımızda bizler il başkanı olarak düşüncelerimizi eleştirilerimizi özgürce dile getirdik. Bununla birlikte seçim süreci boyunca hepimizden daha çok çalıştığının bizzat tanığı olduğumuz genel başkanımızı itibarsızlaştırmaya yönelik yaklaşımları tasvip etmediğimizin de bilinmesini isteriz.

CHP yüz yıllık bir ulu çınardır, genel başkanından il başkanına sorumlu bütün mevkilerdeki yöneticilerini örgütlerinin seçtiği köklü bir partidir. Biz il başkanları olarak değişimden yana mıyız? Elbette. Değişim konusunda 'Örgüt bu konuda ne düşünüyor acaba?' diye soran olmasa da biliyoruz ki, partimizin tarihsel yolculuğunu Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına taşıyacak kadrolar Cumhuriyet Halk Partisi'nde vardır ve davaları için harekete geçmeye hazırdır. Bu bakış açısıyla, kişi merkezli değil, ilke ve program merkezli bir anlayışla yürüteceğimiz kurultay sürecini fili olarak başlatmış bulunuyoruz.

Yerel seçimler öncesi CHP il başkanları ve örgütü olarak her aşamada kendimizi sorgulayacak, eksikliklerimizi tamamlayacak, demokratik bir parti tüzüğünü hayata geçirecek ve kurultayımızı da tamamlayarak kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Kimsesizlerin kimsesi' diyerek tariflediği Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Bu sayede daha da güçlenecek, topluma umut olacak ve hep birlikte başaracağız."

Yorumlar

Doktor 3 Yıl Önce

Nihat kardeşim helal olsun sana kalbin yüreğin çok temizdi senin yerinde gözü olanlar vardı hepsinin hevesini kursağında bıraktın çokta güzel oldu başarılar diliyorum sana

Daha Fazla Haber
AĞRI
172 Kez Görüntülendi.
Nejdet Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
266 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Kolejinden Farkındalık Eylemi
AĞRI
180 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı’nda Kaybolan Dağcıya 10 Gündür Ulaşılamıyor
AĞRI
647 Kez Görüntülendi.
Mehmet Sena Karakoç’un Acı Günü
AĞRI
143 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Jandarma Sahaya İndi 21 Gözaltı
AĞRI
87 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Zabıta Ekiplerinden İşyerlerine Sıkı Denetim
AĞRI
372 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Öğrenci Güvenliği İçin Yeni Dönem
AĞRI
875 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu 15 Gözaltı
AĞRI
3527 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Eski Başhekimi Hayatını Kaybetti
AĞRI
345 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Sevindiren Haber Kayıp Genç Sağ Salim Bulundu