Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da Kayıp Olarak Aranan Askerin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Ağrı'da kendisinden haber alınamadığı için arama çalışmalarına başlanan asker dördüncü günün sonunda tarlada ölü olarak bulundu.

Ağrı’da 4 gün önce ortadan kaybolan ve kendisinden haber alınamayan Uzman Çavuş’u arama çalışmalarından üzen haber geldi.

Yakınlarının haber alamaması üzerine kayıp başvurusunda bulunulan 27 yaşındaki Uzman Çavuş’u her yerde arayan Güvenlik Güçleri Patnos Barajı civarında bir erkek cesedi buldu.

4 gün önce öldüğü tahmin edilen cesedin Manisa nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Uzman Çavuş E. T. olduğu tespit edildi.

Patnos Barajına yakın bir alanda tarlada ölü olarak bulunan Uzman Çavuş Emre Terzi ’nin kendisine ait beylik silahı ile intihar ettiği tahmin edilirken Emre Terzi’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1204 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
984 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
4410 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1160 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
728 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2149 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2057 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3767 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1268 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2376 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa