Kategoriler

Ağrı04Haber

Hakkında 19 Yıl Mahkumiyet Kararı Bulunan Firari, Ağrı'da Yakalandı

Ankara ve Bursa da karıştığı 5 ayrı suç dosyasından hüküm giyen firari sanık Ağrı’da düzenlenen operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri karşılıksız çek nedeni ile yargılanan ve hakkında kesinleşmiş ceza bulunan firari mahkumu yapılan  operasyon sonucu yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, hakkında Ankara ve Bursa İcra İlamat Masalarıca, ‘Çek ile İlgili Karşılıksız İşlem Yapılmasına Sebebiyet Verme’ suçlarından toplamda 18 Yıl 8 Ay 21 Gün Hapis Cezası ve 228 bin 400 TL para cezası bulunan U.Ş. isimli şahsın Ağrı’da olduğunu tespit edildi.

Şahsın yakalanması için çalışma başlatan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri, sabah saatlerinde operasyon düzenleyerek şahsı yakaladı.

Toplamda 5 asayiş suç kaydı bulunan U.Ş. isimli şahıs emniyet işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Ağrı Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1264 Kez Görüntülendi.
Yusuf Kalkan'ın Acı Günü
AĞRI
288 Kez Görüntülendi.
Rektör Gülçin'in A.İ.Ç.Ü de verimliliği arttırma çalışmaları aralıksız devam ediyor
BİLİM
793 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Genç Kızın Yediği Pasta Nedeni İle Kalbi Durdu
AĞRI
2985 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Bir İntihar Olayı Daha Yaşandı
AĞRI
2835 Kez Görüntülendi.
Dem Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık Patnos’ta yaşanan rezaleti gözler önüne serdi
AĞRI
2149 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Otomobil Kaldırıma Çıktı 1'i Ağır 5 Yaralı
AĞRI
2623 Kez Görüntülendi.
Hasan Fecri Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
1298 Kez Görüntülendi.
Aras'ın Gurur Gününde Ağrı ,Kent Meydanında Buluştu
AĞRI
2133 Kez Görüntülendi.
Yakup Karamızrak Hayatını Kaybetti
AĞRI
1174 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni