Kategoriler

Ağrı04Haber

Ak Parti Büyük Şehirlerde Savcı Sayan Kozunu Kullanacak

Ak Parti kulisleri bu iddiayı konuşuyor,Ak Parti bilinirliliği ve saha hakimiyeti ile Türkiye siyasetinde yer edinmiş Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı büyükşehir belediye seçimleri için değerlendirecek

Büyükşehir belediyelerini kazanarak iktidarını taçlandırmak isteyen Ak Parti aday belirlemede etkin olacağını düşündükleri tüm isimleri saha çalışmalarında vatandaşlara soruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özellikle İstanbul’da yeni bir seçim zaferi elde etmek için kurmaylarını seferber ettiği Ak Partili yetkililer saha çalışmalarında Ağrı eski Belediye Başkanı Sayan Sayan ismini de 2 farklı büyükşehirde vatandaşlara soruyor.

Televizyon programları ve yorumcu kimliği ile bilinirliği öne çıkan, sosyal medya hesaplarındaki etkin kullanan Savcı Sayan’ın Türkiye’nin bir çok bölgesinde oluşturduğu sempati alanını büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde değerlendirme hazırlığında olan Ak Parti kurmayları Sayan’ın 2023 genel seçimleri ve sonrasında tekrarlanan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki saha performansından da yararlanmak istiyor.

Milletvekilliği seçimlerinde sıralamasına itirazsız canhıraş bir çalışma sürdürerek bölgedeki oyları arttırmada etkin rol oynayan Sayan’ın adı Ak Parti Kulislerinin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Ak Parti Genel Merkezine yakın isimlerden edinilen bilgilere göre önce İzmir’de düşünülen Savcı Sayan’ın Büyükşehir Belediyesine daha fazla katkı sunabileceği İstanbul’dan aday gösterilmesi bekleniyor.

İddialara göre Sayan’ın , aynı seçim bölgesinde yapılan anket çalışmalarında milletvekilliği ve bakanlık yapmış isimlerin önünde olduğu görülüyor.

Kulislerde Savcı Sayan’ın CHP’nin elinde olan İstanbul ilçe belediyelerinin birinde Ak Parti adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Sayan ismi büyükşehirlere yaşayan Ağrılılar özelinde doğu kökenli vatandaşlarda da heyecan uyandırıyor.

Yorumlar

Selami 2 Yıl Önce

Vaybee

Ahmet Ahmet 2 Yıl Önce

ağrılı 2 Yıl Önce

yaa

izmirden 2 Yıl Önce

maaaşşşaAllah

İSTANBULDA ADAY OLSA ALIR 2 Yıl Önce

GÜNAHIM KADAR SEVMEM SAVCIYI, ZİRA AĞRININ ONA VERDİĞİ DEĞERİ O AĞRIYA VERMEDİ, ORAYA BURAYA GİDİP TELEVİZYON TELEVİZYON GEZDİ. AMMA FAKALT VE LAKİN İSTANBUL DA DA KARADENİZLİ OLACAĞINA AĞRILI OLSUN, SAVCI ALIR

Daha Fazla Haber
AĞRI
1294 Kez Görüntülendi.
Yusuf Kalkan'ın Acı Günü
AĞRI
293 Kez Görüntülendi.
Rektör Gülçin'in A.İ.Ç.Ü de verimliliği arttırma çalışmaları aralıksız devam ediyor
BİLİM
798 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Genç Kızın Yediği Pasta Nedeni İle Kalbi Durdu
AĞRI
2991 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Bir İntihar Olayı Daha Yaşandı
AĞRI
2841 Kez Görüntülendi.
Dem Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık Patnos’ta yaşanan rezaleti gözler önüne serdi
AĞRI
2155 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Otomobil Kaldırıma Çıktı 1'i Ağır 5 Yaralı
AĞRI
2628 Kez Görüntülendi.
Hasan Fecri Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
1301 Kez Görüntülendi.
Aras'ın Gurur Gününde Ağrı ,Kent Meydanında Buluştu
AĞRI
2135 Kez Görüntülendi.
Yakup Karamızrak Hayatını Kaybetti
AĞRI
1176 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni