Kategoriler

Ağrı04Haber

Salih Aydın Ağrı YGC 'de Projelerini Konuştu

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın ;hoşgörü zemininde siyaset çağrılarımız sürdürecek tüm insanımızı kucaklamaya devam edeceğiz

Ankara da düzenlenen tanıtım programının ardından görkemli bir karşılama ile Ağrı’ya gelen Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Aydın beraberinde Ak Parti İl Başkanı Orhan Güngör ,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve kalabalık bir heyetle gerçekleştirilen ziyarette 15 günlük çalışmalarına dair detayları basın mensupları ile paylaştı.

Aydın ilk tur olarak niteledikleri çalışmanın sonuna yaklaştıklarını programın ilk etabının tamamlanmasının ardından hafta içi tüm görselleri ile hazır hale gelmiş olan projelerini paylaşacaklarını ifade etti.

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın sahada beklediklerinin üstünde bir teveccühle karşılandıklarına vurgu yaparak ;’’Tokalaştığımız her insanımızın samimiyetini hissedebiliyoruz. Bizim barışçıl söylemlerimiz kentin en çok ihtiyaç duyduğu hoş görü ikliminin inşasına ve yaşatılmasına bir zemin hazırlamaktadır bu minvalde centilmenliği göz ardı etmeden her partiden aday hemşerilerimizi de aynı saygınlıkla görmeye kucaklamaya devam edeceğiz,dedi.

Aydın ilk turda kısa süreli gerçekleştirilen ziyaretleri, ikinci turda ayağı yere basan projelerimizle derin bir muhabbet sürükleneceğimiz kapsamlı ziyaretlerle taçlandıracağız. Biz bu kent için yorulmadan, dinlenmeden, yakınmadan çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İnşallah 5 yılın sonunda uzak gördüğümüz hedefleri yakın eden icraatlarımızla yepyeni bir Ağrı’yı hep birlikte inşa edeceğiz dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yorumlar

Saim özmen 4 Ay Önce

Ağrımız için hayırlara vesile olsun

Rumuz 4 Ay Önce

Hangi partiden olursa olsun Ağrı adayları hep laf yapıyor başka bir şey yok

RUMUZ 3 Ay Önce

HEP PALAVRA HEP YALAN Bİ AĞRI SATMADIĞINIZ KALDI

Daha Fazla Haber
AĞRI
1274 Kez Görüntülendi.
Bu Kez Kaza Haberi Taşlıçay’dan Geldi
AĞRI
1341 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Çözüm İçin Yollarda
AĞRI
1118 Kez Görüntülendi.
Ağrı ASP Finale Yürüyor
AĞRI
4949 Kez Görüntülendi.
İki Çocuk Annesi Kadın Kızıyla Birlikte Toprağa verildi
AĞRI
2922 Kez Görüntülendi.
Fenerbahçe Yönetimine Ağrılı Aday
AĞRI
2979 Kez Görüntülendi.
Kanser Doğu Anadoluyu Sardı
AĞRI
4368 Kez Görüntülendi.
Sarıcan Kazasında Ölü Sayısı 4'e Çıktı
AĞRI
3183 Kez Görüntülendi.
Ağrı Güne Kara Haberle Başladı 2 Ölü 5 Yaralı
YAŞAM
1515 Kez Görüntülendi.
Abdurrahman Yılmaz'ın Acı Günü
GÜNDEM
998 Kez Görüntülendi.
Kayseri Uçağına Yıldırım Çarptı