Kategoriler

Ağrı04Haber

Bekiranlılar Ağrı Siyasetine Yön Veriyor

Ağrı'da yerel seçim heyecanı her geçen gün artarken aileler renk vermeye başladı.

31 Martta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesi Ağrı’nın denge ailelerinden Bekiranlılar tutum belirlemek için soy isimlerin tek kişi ile temsil edildiği bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ağrı merkez ağırlıklı seçmene sahip olan ve iş hayatının her noktasında varlığını hissetiren Bekiran Ailesi belediye başkanlığı seçimleri içiin hangi parti adayını detekleyeceği konusunda yaptığı istişare toplantısında bir karara vardı.

2019 Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Partiye destek veren ailenin 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Balediye Başkanlığı seçimlerinde Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Şafi Erim’e destek vereceği yönünde karar aldığı öğrenildi.

Hafta sonu büyük aile toplantısı ile Yeniden Refah Partisini adayını destekleyeceğini ilan edecek olan Baekiranlıların kentte bir gövde gösterisi yapması da bekleniyor.

Ağrı Siyasetine Milletvekilliği ,Belediye Başkanlığı ve siyasetin hemen hemen her mevkisinde temsilci veren ailenin aldığı kararın yerel seçimlerde de büyük değişikliklere neden olacağı öngörülüyor.

Muhafazakar sağ tandanslı ailenin Ak Parti destekçisi olduğu ve uzun bir aradan sonra ilk kez Ak Parti dışında bir partiyi destekleme kararı aldığı da biliniyor.

Yorumlar

Ağırıli 2 Ay Önce

Heee hee bizde kiraciyiz

Kul 2 Ay Önce

Bekiranlılar mı kaldı? Böyle aile meclisi falan kalmadı.

Mesut Polat 2 Ay Önce

Şafii ağabey kaliteli düzgün adamdır.. işi ehline vermek hakikatli bir usül ise, ki öyledir.. Bu anlamda Şafi ağabey doğru seçim olur.. Allah Ağrı için hayırlısını nasip etsin..

Serhat 2 Ay Önce

Yemin ederim sesli güldüm ağrı siyasetine yön veriyorlar miş bırakın bu ayakları belirlenmiş nezoyimus zaroyu bilmem celali pileki kim takar aşireti bunların çocuklarına artık söz geciremedigini hepimiz biliyoruz şu resimden en az 15 kişi akpye oy verecgine yemin edebilirim

Ağrı04 2 Ay Önce

Seçim bıçak sırtı olduğu için şehir merkezinde ağırlıklı oyu olan aileler belirleyicidir. Ve şehir merkezinde 5000 oyu olan bir aile yön verebilir. Bu aile de bağlılık esastır, ideoloji ne olursa olsun büyükten küçüğe söylenen yapılır. Bu daha önceki seçimlerde test edilmiştir. Hazal Aras a yarayacak ama bu iş

Daha Fazla Haber
AĞRI
105 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ; Bu Utanç Verici Görüntüyü Sonlandıracağız
AĞRI
2781 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Deprem Tedirginlik Yarattı
AĞRI
2581 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Öğretmenler İş Bırakacak
AĞRI
2535 Kez Görüntülendi.
Ağrı'yı da Kapsayan Mahsen 40 Operasyonunda 127 Kişi Yakalandı
AĞRI
6189 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yaşanan Silahlı Kavgada 1'i Ağır 3 Kişi Yaralandı
AĞRI
857 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Doğal Afet Uyarısında Bulundu
AĞRI
1076 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Çilek Abla'sından Çocuk Festivali
AĞRI
4127 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Girdikleri Evden Çelik Kasayı Çalan İki Kafadar Yakayı Ele Verdi
AĞRI
3336 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 45 Milyon Lira Değerinde Vergi Kaçakçılığı Önlendi
AĞRI
9412 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Çocuk Kaçırma Girişimi Aileleri Tedirgin Etti ''Yetkililer Suskun''