Kategoriler

Ağrı04Haber

ARTIK KOKUSU ÇIKTI

Muhammed Balcı Yazdı ; Artık Kokusu Çıktı

Sevgili Ağrı Halkı Merhaba 

Sizlere bugün yaşamış olduğum bir rahatsızlığı anlatmak istiyorum.
Kurban Bayramının son gününde Cumhuriyet caddesinin başında halk otobüsüne binerek,şeker fabrikasının orda ki tokilerde oturan arkadaşımı ziyaret etmek için yola koyuldum. Etrafı izlerken bir anda inanılmaz derecede rahatsız edici bir koku,otobüsün içine bir anda siniverdi. Araçtaki insanların yüzlerinden ne kadar rahatsız olduklarını anlamak mümkündü. 
Hemen şoföre doğru ilerledim,kaptan bu koku da ne böyle diye sordum.
Aldığım cevap kokunun çevreye vermiş olduğu rahatsızlıktan çok daha rahatsızlık vericiydi. 
Kaptan,bu kokunun baya bir süredir varolduğunu ve artan sıcak havalar ile birlikte dayanılmaz bir hal aldığını,Şeker Fabrikasında ki havuzlardan kaynaklı olduğunu dile getirdi. 
Her neyse ineceğim durağa geldim ve tokilerin içine doğru inmeye başladım. Ama ne fayda koku sanki beni takip ediyor gibiydi. Arkadaşımın oturduğu binanın önüne geldim ve içeri girdim. Asansöre bastım ama koku hala genizlerimin içinde ve sanki üzerime sinmiş gibiydi.
3.Kata çıktım ve zile bastım,arkadaşım kapıyı açtı beni içeriye buyur etti. 
Oturma odasına geçtik,camlar açıktı. Koku evin içine de sinmiş durumdaydı.
Yahu ne oluyor böyle,hiç mi rahatsız olmuyorsunuz diye sordum. 
Bu kötü kokudan çevre sakinleri olarak hepsinin çok rahatsız olduğunu,hala yetkililerin bu durumu ortadan kaldırmasını beklediklerini söyledi.Bayram ziyaretini çok uzun tutmak istemedim. Açıkçası kötü kokudan dolayı da çok oturamadım.

Bu konuyla ilgili Ağrıda ki yetkililere seslenmek istiyorum. Bu bölgede insanlar yaşıyor. Bu sorunu çözmek için neler yapıyorsunuz? 
Ve en önemlisi bu sorun ne zaman çözülecek?

Yani kusura kalmayın mevcut sorun baya bir süredir devam ediyormuş zaten.

Şimdi bölge sakinleri adına ben sormak istiyorum. 

Artık kokusu çıkmadı mı?

Yorumlar

Erhan abdi 1 Yıl Önce

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Umarım yetkililer bu konuya duyarsız kalmaz da bir çözüm bulunur.

Ömer 1 Yıl Önce

Vali konağı sonrasında başlayan ve şeker nizamiyeye kadar ağır ve çekilmez bir koku hakim.Özellikle şeker fabrikasının yol kenarında açıkta bulunan kanallarından çok yoğun kokular geliyor. Durakta bekleyenlerin bir çoğu bezlerle ağızlarını burunlarını kapatıyorlar. İlginç olan vali konağının yanında olmasına rağmen valiliğin hiçbir tedbir almaması…

Alpaslan Özmen 1 Yıl Önce

Bir yıldan fazladır bu koku var vali beyin konağın dibinde hiç mi kokuyu almıyormu ünüversitenin tam karşısı çbiz vatandaş olarak cimer tarım müdürlüğüne her kapıyı çaldık hiç kimse umursamadı evlerimizi havalandıra mıyıruz sinekten geçinmiyor fabrika müdürün hiç umrunda değil yetkililerden yardım istiyoruz .

Alpaslan Özmen 1 Yıl Önce

Bir yıldan fazladır bu koku var vali beyin konağın dibinde hiç mi kokuyu almıyormu ünüversitenin tam karşısı çbiz vatandaş olarak cimer tarım müdürlüğüne her kapıyı çaldık hiç kimse umursamadı evlerimizi havalandıra mıyıruz sinekten geçinmiyor fabrika müdürün hiç umrunda değil yetkililerden yardım istiyoruz .

YUSUF karaman 1 Yıl Önce

Maleseff öyle

Daha Fazla Haber
AĞRI
2320 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3172 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
593 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı
AĞRI
564 Kez Görüntülendi.
Tırla Yapılan Ulusla Arası Sevkiyat Ağrı Polisine Takıldı
AĞRI
5744 Kez Görüntülendi.
20 Yaşında ki Ağrılı Genç Denizde Boğularak Öldü
AĞRI
8349 Kez Görüntülendi.
Ağrılılara Baskı Yapan Iğdır Rektörü Boluda da Aynı Uygulamalarla Gündem olmuş
AĞRI
1604 Kez Görüntülendi.
MÜLK ALLAH’INDIR PEKİ, YA FAHİŞ KİRASI?
AĞRI
2207 Kez Görüntülendi.
Rektörlükte Skandal! Iğdır Üniversitesinde Etnik ve Mezhepsel Ayrımcılık İddiası
AĞRI
1299 Kez Görüntülendi.
Halkçı başkandan haklı müdahale
AĞRI
2286 Kez Görüntülendi.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın ,Osmanlı'dan Sonra Seyir Tepesi ile Anılcak