Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı İş Adamı Denize Düşerek Hayatını Kaybetti

Kent 04'ten Yunus Yıldız'ın haberine göre Ağrılı genç denize düşerek yaşamını yitirdi.

Merkez Kazım Karabekir Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve uzun süredir İstanbul’da ikamet eden 40 yaşındaki Yılmaz Yiğitalp, dün öğlen Kadıköy iskelede dolaşan Yiğitalp’ın köpeği merdivenlerden denizin kıyısına atlayınca ayağı kayarak yere düşüp başını taşa vurdu. Bilinci kapalı bir şekilde suya düşen Yiğitalp, feci şekilde can verdi. Yılmaz Yiğitalp’ın abisi iş insanı Halis Yiğitalp kardeşinden bir süre haber alamayınca, kendi imkânlarıyla aramaya çıktı. Sahildeki bir vatandaş denizde ceset olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen Balık adamlar denizdeki cesedi çıkardı.

Yapılan kimlik tespitinde cesedin Yılmaz Yiğitalp’a ait olduğu ortaya çıktı. Yılmaz Yiğitalp’ın olay yerine gelen ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından talihsiz Yiğitalp’ın cesedi yapılan otopsi işleminin ardından memleketi Ağrı’ya gönderildi.

Bugün ikindi namazına müteakip kılınacak namazının ardından Yiğitalp’ın cansız bedeni Karaca Şehir Mezarlığında toprağa verilecek. Aile taziyeleri, Mikail Aydemir taziye evinde kabul edecek.

Yorumlar

İsmet doger 1 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah Bugün vefat ettiğini duydum çok özüldüm çok değerli bir Kardeşimiz di mekanı cennet olsun inşAllah

Daha Fazla Haber
AĞRI
49 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Altın Çocukları Mersin’de Halter Şov
AĞRI
902 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da 5 Adrese Eş Zamanlı Operasyon
AĞRI
747 Kez Görüntülendi.
Şahin Tavukçuluk Erkay Şubesi Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
AĞRI
2895 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kayıp İsimden Acı Haber
AĞRI
1102 Kez Görüntülendi.
Barış Özmen’in Acı Günü
AĞRI
536 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Folklor Rüzgarı Sahnenin Tozunu Attırdılar
AĞRI
722 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Bir Çocuğun Çaresizliği Mutlu Sonla Bitti
AĞRI
1125 Kez Görüntülendi.
Taner Söylemez Sağlığın İçinden Geçti 2 Başkan İstifa Etti
AĞRI
1097 Kez Görüntülendi.
İYi Partili Uğur Poyraz'ın Ağrı/Patnos Anısı Gündem Oldu
AĞRI
110 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Kılıç’ın Kaleminden Havuzdaki Süt Nerede