Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağam Bizimle Eğleniy

Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından basınla paylaşılan basın metni Kibar Feyzo filminin ‘’ağam bizimle eğleniy ‘’repliğini hatırlattı.

Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından basınla paylaşılan basın metni Kibar Feyzo filminin ‘’ağam bizimle eğleniy ‘’repliğini hatırlattı.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban’ın hayata geçirmeyi arzuladığı en önemli projelerden biri olan Ağrı Park Projesi kapsamında yaklaşık 110 dönümlük bir arazi içerisinde bulunan Ağrı Belediyesi Hizmet Binasının yıkım haberini servis eden Ağrı Belediyesi bu kadarda olmaz dedirten bir açıklamaya imza attı.

Ağrı Park Projesi kapsamında yıkımı gerçekleştirilen Belediye Hizmet binasının yıkımını depreme dayanıklı olmaması olarak sunan haber metni Kibar Feyzo Filminin’’ Ağam bizimle eğleniy ‘’repliğini anımsattı.

Refah Partili Belediye Başkanı Zeki Başaran döneminde Belediye Oteli olarak tasarlanan ve Ak Partili Ekrem Aktaş döneminde Belediye Hizmet binasına dönüştürülen Ağrı Belediyesi Hizmet binasının yıkımını ‘’depreme dayanıksızlık olduğu’’gerekçesine bağlayan Ağrı Belediyesi projelerinden haberdar değil izlenimi yarattı.

Ağrı Park Projesi kapsamında yıkılacağı kesinlik kazanmış Ağrı Belediyesi Hizmet Binası yine depreme dayanıksız olduğu iddia edilen ve bu sebeple sağlık alanında kullanılmayan Eski Ağrı Devlet Hastanesine taşınmıştı.

Depreme dayanıksız olduğu iddia edilen Eski Ağrı Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan Ağrı Belediyesinin bu hamlesi sağlık sektöründe yaşanan açmaza kamuoyunda oluşan tepkilerden dolayı böyle bir açıklamayı yapma gereğinde bulunduğu düşünülüyor.

Ağrı da Ağrılıların zekasıyla alay etme modasını başlatan Ağrı İl Sağlık Müdürlüğüne bu açıklama ile Ağrı Belediyesi de dahil oldu.İşte Ağrı Belediyesince kamuoyu ile paylaşılmak üzere basına servis edilen haber metni;

‘’Ağrı Belediyesine ait eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi.

Belediyemizin başlatmış olduğu Ağrı Park Projesi kapsamında, alanda bulunan eski belediye hizmet binasının yıkım işlemi tamamlandı. Daha önce yapılan testlerde depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binanın yıkım sonrası görülen enkazında, bina yapımında yeterli demir ve çimento kullanılmadığı gözlemlenmiştir.

Enkazından sağlıksız olduğu anlaşılan binanın yıkımını izleyen belediye personeli ve vatandaşlar “ İyi ki yıkıldı, içerisinde personel ve vatandaş varken de yıkılabilir ve can kaybına sebep olabilirdi.” diye tepkilerini dile getirdiler.’’

Açıklamada çıplak gözle yıkımı izleyen vatandaş ve personelin yorumu da komediye farklı bir boyut kazandırıyor…

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
2324 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3174 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
594 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı
AĞRI
566 Kez Görüntülendi.
Tırla Yapılan Ulusla Arası Sevkiyat Ağrı Polisine Takıldı
AĞRI
5746 Kez Görüntülendi.
20 Yaşında ki Ağrılı Genç Denizde Boğularak Öldü
AĞRI
8351 Kez Görüntülendi.
Ağrılılara Baskı Yapan Iğdır Rektörü Boluda da Aynı Uygulamalarla Gündem olmuş
AĞRI
1606 Kez Görüntülendi.
MÜLK ALLAH’INDIR PEKİ, YA FAHİŞ KİRASI?
AĞRI
2208 Kez Görüntülendi.
Rektörlükte Skandal! Iğdır Üniversitesinde Etnik ve Mezhepsel Ayrımcılık İddiası
AĞRI
1299 Kez Görüntülendi.
Halkçı başkandan haklı müdahale
AĞRI
2287 Kez Görüntülendi.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın ,Osmanlı'dan Sonra Seyir Tepesi ile Anılcak