Kategoriler

Ağrı04Haber

Ambulans Helikopter Yeni Doğan Bebek İçin Ağrı'ya İndi

Anne Şeyma Karakol'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen doğundan 16 saat sonra Ambulans Helikopterle Ankara ya sevk edilen bebeğin durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Ağrı’da ağır kalp rahatsızlığı ile dünyaya gelen çocuk uçak ambulansla üst düzey tedavi görebileceği hastaneye sevk edildi.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kontenjinal KalP rahatsızlığı ile dünyaya gelen 3.440 gram ağırlığında ki yenidoğan ünitesinde ki hasta bebek ileri düzey tedavi merkezine sevk edildi.

İlk muayenesinde acil müdahale gerektiği belirlenen ağır kalp hastası yenidoğan bebek için sağlık bakanlığı devreye girdi.

Ağrı 112 tarafından sevk için gerçekleştirilen işlemler ve sağlık bakanlığının koordinasyonunda Ağrı’ya inen Helikopter ambulansla hasta bebeğin Ankara Bilkent Üniversitesi Hastanesine sevki gerçekleştirildi.

Sevk sürecinin başarıyla gerçekleştirildiği Bebek Karakol’un Ankara da uzman ekiplerce tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
172 Kez Görüntülendi.
Nejdet Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
266 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Kolejinden Farkındalık Eylemi
AĞRI
180 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı’nda Kaybolan Dağcıya 10 Gündür Ulaşılamıyor
AĞRI
647 Kez Görüntülendi.
Mehmet Sena Karakoç’un Acı Günü
AĞRI
143 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Jandarma Sahaya İndi 21 Gözaltı
AĞRI
87 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Zabıta Ekiplerinden İşyerlerine Sıkı Denetim
AĞRI
373 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Öğrenci Güvenliği İçin Yeni Dönem
AĞRI
875 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu 15 Gözaltı
AĞRI
3528 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Eski Başhekimi Hayatını Kaybetti
AĞRI
345 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Sevindiren Haber Kayıp Genç Sağ Salim Bulundu