Kategoriler

Ağrı04Haber

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Haddini Aştı

23 yıllık rezaletlerini örtmeye çalıştıkça batan Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı halkın canını hiçe sayıp koltuk koruma telaşıyla açıklama yaptı.

Her türlü terör örgütüne hamilik yapmış beraber yol yürümüş Ak Parti Ağrı İl Teşkilatı iktidara geldiği günden bugüne süregelen beceriksizliğini basını suçlayarak örtmeye kalkıştı.

Bir dava bilincinden ve ideolojik dayanışmadan yoksun ekonomik terörü beleyen Ak Parti İl Başkanlığı son açıklaması ile vatandaşla ilişkisini gözler önüne sermekle kalmayıp hezeyan yaratan açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Ağrı İl Teşkilatı basın gurubunda paylaşıldıktan sonra tepkiler üzerine geri çekilen açıklaması yeni teşkilatın da Ağrı ile dertlenmekten çok piar çalışmasına yöneldiği net bir fotoğrafla ortaya döktü.

Ağrı İl Sağlık Müdürü Coşkun Daharlı’nın görevden alınmasının ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Adem Aslan’ı da görevden alarak halkla inatlaşan Ak Parti Ağrı İl Teşkilatı lime lime dökülen sağlık hizmetlerine yönelik gelen eleştiriler sonrası yaptığı açıklama ile amiyane tabirle kendi topuğuna sıktı.

Tüm kentin bildiği üzere Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr Esra Başer’in insiyatifi dışında gelişen görevden almalar sonucu Ağrı Basınının yüklendiği ve sağlık hizmetleri sorunu 15 günde patlak verdi takke düştü kel göründü.

İnşaatı tamamlanmadan seçim yatırımı olarak dönemin Milletvekili adayı Ekrem Çelebi ve dönemim Valisi Süleyman Elban’ın talimatları sonucu yine dönemin şereften yoksun İl Sağlık Müdürü Ali Bulut tarafından inşaat halindeyken 2018 yılında hizmete açılan Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin asansör kabulünün bile yaklaşık 1 ay önce yapıldığı yerleşkeyi su basması sonucu bugün yapılan haberlerle ilk kez basın eliyle patlatılan sağlık skandalı Ak Parti Ağrı İl Teşkilatını hezeyan dolu bir açıklamaya yöneltti.

Fotoğraf video ve açıklamalarla ortaya konan tüm haberlerin mesnetsiz olduğuna dair basın gurubunda açıklama yapan Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı kısa bir süre sonra açıklamayı geri çekerek yeni bir açıklama metni yayınlamak zorunda kaldı.

Basında yer alan haberlerin tamamını mesnetsiz olarak deklare eden Ak Parti Ağrı İl Başkanlığına en sert cevapta yine basın kuruluşlarından geldi.

Hizmette devamlılığın esas alındığı kurumsal yapılarda kısa bir süre önce cereyan eden ve hakkında gizlilik kararı bulunan ‘’ Yasa dışı kürtaj’’ uygulamalarına ilişkin soruşturma başlatıldığına dair açıklama ihtiyacı duymayan Ağrı Ak Parti İl Başkanlığı,yine yanlış tanı ve tedavi nedeni ile yumurtalıkları alınarak baba olmasının önüne geçilen bir gencin hayatını karartan Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı ,Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi eczanesinde iddialara göre yaklaşık 30 milyonluk vurguna dair açıklama yapmaktan imtina eden Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Erzurum Eğitim Araştırma Hastanesinde acil ameliyata alınarak açıklama yapan doktorların hayatını kurtardığı bir küçük kızın haberini yapan video kayıtları ile su baskınının haberini yapan Ağrı basınını mesnetsiz haber yapmakla suçladı.

Madem öyle size mesnetsiz iddia ile tek bir soru sorarak yazıyı sonlandıralım yakın Ağrı Ak Partide dolaylı yada direk etkin rol alan bir isim yakın zamanda uyuşturucu ticareti sorgulamsı sonucu gözaltına alındı mı alındıysa bu kimdir açıklar mısınız ?

Yorumlar

Eğer dürüst bir insansan yayınlansın 2 Gün Önce

Taner efendi, eski yönetim 52 TL lik bir malzemeyi 1270 TL ye hemde binlerce örnek ile fatura etmiş, bunlar müfettişlik soruşturmasında, ayrıca bazı hırsız işbirlikçi medukalciler göz altına alındı, mevcut yönetime müfettişlik dosyaları gosterilince kendileri istifa etti ancak sağda solda boş boğazlık edip sizleri yanlış yönlendiriyor. En son bu hırsız eski yöneticilerinden biri Kasım bulani devreye sokmuş müfettiş dosyası gosterilince ola oğlum madem böyle pisliklerin var neden bizi kandırıyorsunuz diye azarladı

TANER KARDEŞ 2 Gün Önce

Taner kardeş ne kadar delikanlı, dobra bir insan olduğunu herkes biliyor , ancak inan durum bildiğin gibi değil. Eski yönetim ağrıyı ticarethaneye çevirmişti, her kesten ameliyat için malzeme parası alıyorlardı, özel merkezde kaçak endoskopi, ameliyat gırla, inanmazsan git ameliyat randevusu al, malzeme yok, istersen parayla al yoksa 6 ay beklesin, ya şu diz iğneleri, tam bir soygun, gelene gidene anlaşmalı ecaneden isteniyor

Ağrılı 2 Gün Önce

Günde 2000 kişi Erzuruma gidiyorsa o ilde sağlık bitmiştir.demektir Nokta iyi uykular AĞRI

Azcık iman olsa ve müslüman... 2 Gün Önce

Eski müdürünüz kaçta geliyordu işe.imzalarını bile atmıyor keyif yapıyordu.sendikaya üyeliğe zorluyup mobingün alası yapılıyordu.saglık bakanı acili gezdiğinde kimleri şikayet etti.daha neier neler.kimler ihaleleri aldı ve para kazandı.hastane olsun ve müdürlük olsun hersey ortadaydı.peki nerdeydiniz.ağrı halkı yerine para peşinde koşup haber yapıp halkını satan ve devleti babasının çiftliği gibi kullanan kişilerdenmisiniz asıl sizler bu sorulara cevap vermeye cesaretiniz yok.üfürüktek teyyare selam söyle o yere.doğru yolda olduğu nasıl belli olur atlı eserde demekki birilerinin parası kesilince böyle kuyruk acısı çıkıyor

Daha Fazla Haber
AĞRI
3963 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Haddini Aştı
AĞRI
2828 Kez Görüntülendi.
Sabiha Aydemir Hayatını Kaybetti
AĞRI
1717 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Gerçekleştirilen Tefeci Operasyonunda 4 Kişi Gözaltına Alındı
AĞRI
6028 Kez Görüntülendi.
Ağrı Kent Meydanı Projesi İhalesi Yapıldı
AĞRI
1360 Kez Görüntülendi.
Fatih Adıgüzel Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
AĞRI
1138 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Gençliğin Bahisle İmtihanı
AĞRI
2425 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Bir Vatandaş Kaybolan Tesbihini Bulana 50 Bin TL Ödül Verecek
AĞRI
2236 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliğinden Çocukları Hedef Alan istismar Görüntülerine İlişkin Açıklama
AĞRI
403 Kez Görüntülendi.
İçimizdeki İnsanı Ortaya Çıkaralım
AĞRI
428 Kez Görüntülendi.
Ambulans Helikopter Yeni Doğan Bebek İçin Ağrı'ya İndi